Max Verstappen a stabilit referința în China după o zi dificilă

| 7 aprilie 2017 | 0 Comments

Max Verstappen a stabilit referința într-o zi scurtată de condițiile meteorologice dificile.

Marele Premiu al Chinei a debutat cu o primă sesiune de antrenamente desfășurate în condiții vitrege. O ceață densă l-a adus pe Max Verstappen în fruntea plutonului după FP1.

Olandezul de la Red Bull Racing a format de tandemul de la Williams Mercedes, în ordinea Felipe Massa și Lance Stroll. Careul de ași al primei sesiuni de antrenamente libere a fost completat de  Carlos Sainz, în timp ce Romain Grosjean a încheiat pe cinci.

Topul primilor zece a fost completat de Daniil Kvyat, Fernando Alonso, Daniel Ricciardo, Valtteri Bottas și Kevin Magnussen. Ceilalți piloți clasați în această sesiune au fost Nico Hulkenberg, Stoffel Vandoorne, Marcus Ericsson și Antonio Giovinazzi.

Mai mulți piloți au optat să rămână la boxe pe parcursul întregii sesiuni de antrenamente libere. Printre aceștia, i-am regăsit pe Sebastian Vettel, învingătorul de la Melbourne, Kimi Raikkonen sau Lewis Hamilton.

Ca urmare a condițiilor meteo improprii, a doua secvență a antrenamentelor libere a fost anulată de către Charlie Whiting, comisarul delegat FIA. Programul Marelui Premiu al Chinei a rămas neschimbat. Ca atare, mâine vom avea atât ultima sesiune de antrenamente libere, cât și calificările care vor decide grila de start pentru întrecerea de duminică.

 

credit foto: Planet F1


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Hypercar-Ul Hybrid PEUGEOT 9X8: designul suprem

Mai mult decât o mașină de curse, PEUGEOT 9x8 este deja un vehicul emblematic, o revoluție tehnică și estetică, o...

Închide