spot_img

Maserati mizează pe electric la Salonul Auto de la Shanghai din 2023

Marca Trident introduce în lume primul său SUV full-electric Grecale Folgore și prezintă noul model GranTurismo pe piața asiatică

Salonul Auto de la Shanghai din 2023 își deschide porțile pentru o nouă ediție electrizantă, iar marca Maserati este încântată să prezinte lumii cele mai recente creații complet electrice, marcând momentul istoric de a fi prima marcă italiană de lux care produce vehicule 100% electrice.

Și, bineînțeles, China este leagănul acestei fascinante și incitante revoluții a mobilității – nu numai în ceea ce privește inovația, ci și în ceea ce privește gândirea orientate spre viitor și interesul pentru piața de lux – și locul ideal pentru premiera globală a modelului Maserati Grecale Folgore.

Cu această ocazie specială, primul SUV full-electric al mărcii Trident se află într-o companie bună, alături de noul Maserati GranTurismo. Puternicul și atemporalul coupé a fost prezentat pentru prima dată pe piața asiatică atât în varianta cu motor termic, cât și în versiunea sa cu propulsie electrică, GranTurismo Folgore.

Viitorul electrificării își are rădăcinile în China. Folgore este numele gamei electrice a Tridentului și reprezintă inovația, luxul, frumusețea funcțională și viziunea care unește trecutul și viitorul în numele stilului incomparabil al mărcii Maserati. Salonul Auto de la Shanghai din 2023 este, prin urmare, punctul de întâlnire ideal între piața asiatică și marca italiană, pentru a remarca și a pune în valoare conceptul de „performanță de lux italian”, la începutul unei noi ere.

Electrificarea va juca un rol cheie în strategia viitorului la Maserati, cu angajamentul de a produce versiuni electrice pentru toate modelele sale până în 2025 și exclusiv vehicule complet electrice până în 2030. Este un plan ambițios care reflectă îndrăzneala care a definit întotdeauna ADN-ul Tridentului, conducându-l spre viitor, unde succesul său se va baza pe caracterul său exclusiv italian, pe capacitatea sa de a stârni emoții cu produse exclusive de calitate și pe magia inovației. Toate acestea sunt exact ceea ce va cere industria auto în viitor.

CEO-ul Maserati, Davide Grasso, a comentat: „Este un moment definitoriu pentru marca Maserati. Astăzi suntem în China, la Salonul Auto de la Shanghai; suntem în Italia, la evenimentul cosmopolit Milano Design Week; suntem în toată lumea sărbătorind viitorul: este un nou început pentru marca noastră. Sărbătorim Folgore, planul de electrificare care a devenit realitate și care este gata să deschidă calea în această eră revoluționară. Sunt foarte entuziasmat să mă aflu aici, la Shanghai, care nu este doar un salon auto internațional, ci și o platformă globală pentru inovație și locul ideal pentru a dezvălui primele modele electrice din istoria Maserati.”

Video: YouTube

Sursa si imagini comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,347FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri