spot_img

Lubexpert Romania – partener Transilvania Rally 2013

Compania Lubexpert Romania, importator si distribuitor autorizat ExxonMobil pentru piata din Romania, este anul acesta partener oficial al Transilvania Rally 2013.

Transilvania Rally este evenimentul automobilistic  care a obtinut anul trecut titlul de cel mai bun raliu din Romania atat la gala Rally Magazin cat si in cadrul evaluarilor Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Anul acesta, sub titulatura „Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert” se va desfasura in perioada 20-22 iunie, la Cluj Napoca, fiind etapa a IV-a din Campionatul National de Raliuri Dunlop. Autoworld Transilvania Rally 2013 powered by Lubexpert are programate 10 probe speciale, insumand 139,1 kilometri, lungimea totala a traseului masurand 449,1 kilometri pe o suprafata mixta.

Lubexpert Romania a sustinut si prima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop – Tess Rally Dunlop organizat la Brasov in luna martie si este, de asemenea, sponsor al pilotului Dan Girtofan in aceasta competitie.

„Ne-am asociat numele cu un sport care promoveaza aceleasi valori pe care noi, ca si companie, le avem si le impartasim: disciplina, responsabilitatea si seriozitatea” declara Constantin Pasoi – director vanzari Lubexpert Romania, citat de Autostiri.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,332FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri