Lansare de succes pentru YACCO RACING TEAM – România

| 14 aprilie 2018 | 0 Comments

Mai putin de o săptămână ne desparte până la prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Aceasta se va desfășura pe drumul ce leagă Râșnov de Poiana Brașov. Printre echipele pretendente la un loc pe podium se află și YACCO RACING TEAM.

Aceasta a luat naștere în anul 2015 în jurul a doi piloți extrem de puternici și ambițioși.

Aurelian Andronache și Costi Stratnic au fost cei doi care au pus bazele echipei, aducând astfel numeroase premii, ba chiar premiul cel mare, devenind campioni la echipe in anul 2017.

Joi, 12 aprilie, la ACADEMIA TITI AUR, a avut loc lansarea echipei pentru sezonul 2018, dar si lansarea noilor surprize pentru acest sezon.

Costi Stratnic a debutat in Campionatul National de Viteza in Coasta in anul 2011, devenind Campion  National al Debutantilor, iar in anul 2017, cu a sa Dacia Logan STCC, reusind sa obtină  titlul de Campion la clasa GT. Despre mașina sa putem spune că a făcut senzație în sezonul 2017, fiind o apariție extrem de controversată in campionat.

Aurelian Andronache a debutat in Campionatul National de Viteză in Coastă in anul 2006, iar in 2007 devenind campion național la clasa N2, iar in anul 2016, vicecampion  la clasa H3 cu al său Renault Clio RS Cup III.

Marian Andrei, cel care în sezonul 2017 s-a impus impresionant  în fața debutanților, a reușit să aducă in cariera sa două  titluri extrem de importante și anume cel de Campion Național al clasei A1, dar si Campion Național la Debutanți.  Una dintre surprizele lui pentru acest sezon este participarea in campionat cu o mașina extrem de deosebită, și anume un SPEEDCAR GT1000.

O altă surpriză este prezența in echipa YACCO RACING ROMANIA a lui Cătălin Cismaru, cel care in acest sezon va participa cu un BMW seria I Coupe. Acesta a debutat in Campionatul Național de Viteză în Coastă in anul 2001, devenind de două ori campion național la Grupa N, in anul 2009 și 2012.

Pentru noul sezon, cei 4 și-au propus titlul de  Campion la Echipe, dar si prezența pe podiumul de final de an la cât mai multe grupe și clase cât și prezența la cât mai multe evenimente precum expoziții.

Pentru că fără sprijinul oamenilor din jur nu se poate realiza participarea, printre sponsori amintim si SC PANREUSS IMP-EXP S.R.L- Importator Exclusiv al Marcii de lubrifianti YACCO-Franta, CAVALERIA, IHunt.ro, FLAMICOM.

Credit foto: Ana-Maria Florea


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Cybernet Auto Center a prezentat oficial echipajul Raspopa/Diacu

Astazi, 19 iunie 2019, a avut loc in cadrul reprezentantei Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, prezentarea oficiala a...

Închide