Kia la Salonul Auto International de la Geneva

| 2 martie 2017 | 0 Comments

O stare de emotie se simte in aer pe masura ce ne apropiem de momentul in care Kia se pregateste sa dezvaluie anul acesta cateva dintre cele mai de seama modele la Salonul Auto de la Geneva.

O atractie speciala o constituie noul Kia Stinger – gran turism-ul nostru inovator, un autoturism mai indraznet decat orice a aparut inaintea sa. Construit pentru emotia pura de a conduce, acest sedan sportiv puternic este gata cucereasca Geneva si sa provoace o furtuna in industria auto.

Cu emotie si mandrie, Kia va lansa noul Picanto, pregatit sa aduca o energie tinereasca in segmentul A. Compact dar hotarat, rafinat atat la interior cat si la exterior, este gata sa entuziasmeze toti fanii, soferii si criticii sai.

Noul Kia Picanto

Un design nou, mai tineresc si energic cu un potential ridicat pentru personalizare atat la interior cat si la exterior. Desi noul Picanto isi mentine dimensiunile compacte, transmite o pozitie mai ferma, datorita aspectului indraznet si culorilor sale vibrante. La interior, aspectul modern si rafinat al cabinei dispune de o serie impresionanta de elemente tehnologice, de confort si siguranta, dar si mai mult spatiu pentru sofer, pasageri si bagaje.

Aflat la cea de a treia generatie, noul Kia Picanto vine acum cu un caracter tineresc si energic in segmentul A. La fel de compact ca si predecesorul sau, impresioneaza şi mai mult prin caracterul pozitiv si hotarat pe sosea, oferind spatiu in plus, functionalitati noi si un confort remarcabil in interior. La acestea se adauga performantele de dinamica si manevrabilitate, un set de tehnologii avansate de infotainment si siguranta, dar si posibilitatea personalizarii autoturismului. Astfel, drumul devine locul tau de joaca pentru fiecare calatorie pe care o faci.

Design uimitor, dinamica senzationala: noul Kia Stinger

Pregateste-te sa tremuri de emotie – la prima vedere a noului nostru gran turism uimitor. Cu designul sau impresionant, noul Kia Stinger transmite atat eleganta cat si o puternica incredere, atat datorita motorului turbo V6 de 3.3 litri cat si a dinamicii de condus provocatoare. In spiritul adevarat al unui gran turism, Kia Stinger vorbeste despre o calatorie placuta, cu elemente de conofort high-tech ce-ti vor incanta simturile pe tot parcursul drumului.

 

VIA: Kia Romania


Tags: , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Câștigătorii etapei a IV-a

La eveniment au participat 46 de concurenți amatori și profesioniști, departajați în opt clasamente.

Închide