Juniorii BMW Motorsport: ADAC GT Masters la Nürburgring

| 8 august 2016 | 0 Comments

P90229891_lowRes_05-07-08-2016-bmw-moÎn acest week-end, juniorii BMW Motorsport, Jesse Krohn (Finlanda) şi Louis Delétraz (Elveţia), au participat la etapa ADAC GT Masters de la Nürburgring (Germania). Cei doi au fost încă o dată colegi în cockpitul modelului BMW M6 GT3 înscris de Schubert Motorsport la cel de-al cincilea week-end de cursă al sezonului.

În cursa de sâmbătă, o pană l-a obligat pe Krohn, pilotul aflat în cockpit la start, să efectueze un pit stop neprevăzut după 12 minute. El a revenit pe circuit pe locul al 27-lea.

Apoi, Krohn şi Delétraz au lansat o recuperare impresionantă, care le-a permis să revină până pe locul al 12-lea. Cu toate acestea, Delétraz a fost victima unei noi pene de cauciuc în partea finală a cursei şi, după contactul cu o altă maşină, a ieşit de pe circuit şi a fost obligat să abandoneze.

Juniorii BMW Motorsport au reuşit o recuperare spectaculoasă şi în cursa de duminică. Pornit de pe poziţia a 23-a, Delétraz a recuperat imediat cinci locuri la start. De-a lungul restului cursei, el şi Krohn au urcat până pe locul al 12-lea.

Finlandezul avea ca obiectiv o clasare în puncte, dar a fost scos de pe circuit şi ulterior nu a mai putut recupera poziţii în clasament. În cele din urmă, echipajul a încheiat pe locul al 12-lea.

„Sâmbătă am fost extrem de ghinionişti. Am avut două pene şi în final am fost obligaţi să abandonăm. A fost o zi cu mult ghinion, dar am revenit duminică. Echipa şi Louis au făcut o treabă bună. El mi-a predat maşina pe o poziţie bună şi am putut să mai câştig câteva locuri”, a spus Krohn, citat de autostiri.ro.

Delétraz a explicat: „În ceea ce priveşte performanţa, am îmbunătăţit continuu – şi maşina, şi noi ca piloţi. Am avut două pene sâmbătă, dar încă eram în disputa pentru o clasare în puncte, doar că a trebuit să abandonăm. Am obţinut cel mai bun rezultat posibil în cursa de duminică. Dacă Jesse nu era scos de pe circuit, am fi putu viza din nou obţinerea unor puncte. Suntem acolo şi vom continua să muncim serios”.

Al şaselea week-end de cursă din sezonul 2016 al ADAC GT Masters are loc la Zandvoort (Olanda), între 19 şi 21 august.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Super Sim Saturday: MOTUL BMW M8 GTE câştigă la Sebring

"Super Sim Saturday", care a inclus trei eveniment sim majore, a fost una de succes pentru piloţii oficiali BMW.

Închide