Hyundai la Salonul Auto International de la Geneva

| 4 martie 2016 | 0 Comments

Genesis G90 lansat pe piata europeana

  • Performanta, eleganta si inovatia stau la baza marcii Genesis
  • Inspirat de filosofia ”Athletic Elegance”, modelul G90 dispune de design rafinat si confort premium, la care contribuie si tehnologiile avansate de siguranta

Genesis G90Genesis G90 a fost lansat pe piata din Europa, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016. Sedanul clasei de lux G90 dispune de inalte standarde de performanta, design si inovatie, promovand viziunea Hyundai centrata pe nevoile clientilor.

Pentru a oferi un design distinctiv noii game de modele Genesis, Hyundai a dezvoltat divizia Prestige Design, care este coordonata de Peter Schreyer, in calitate de Chief Design Officer (CDO) al Hyundai Motor Group. Genesis G90 este primul model care are la baza filosofia ”Athletic Elegance”, centrata pe eleganta si rafinament. Silueta impunatoare si rafinata a noului G90 este completata de materialele fine ale interiorului, oferind clientilor confort premium.

Genesis G90 este echipat cu o serie de sisteme inteligente de siguranta, la care contribuie si rigiditatea sasiului. Printre acestea se numara si sistemul de franare automata la detectarea pietonilor (AEB), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistemul de asistenta la faza lunga (HBA), dar si camera 360o Around View Monitor.

Autovehiculul dispune de un ecran de 12.3 inch High Definition, amplasat in consola centrala si de sistemul audio Lexicon Sound System, care beneficiaza de sunetul Quantum Logic, oferind o calitate a semnalului audio similara cu cea a unei sali de concert. Comenzile conducatorului auto sunt plasate ergonomic, in timp ce materialele din habitaclu sunt de cea mai buna calitate. Tinuta de drum este optimizata prin combinarea sistemului 4×4 HTRAC cu prima aplicare a sistemului Genesis Adaptive Control Suspension.

Noul model a fost supus unui program intensiv de dezvoltare realizat de o echipa formata din 800 de specialisti, pe durata a patru ani. La dezvoltarea G90 au participat echipe care efectueaza teste riguroase de performanta, desfasurate pe circuitul Nürburgring din Germania si la centrul de testare Mojave din SUA. In plus, modelul beneficiaza de trei optiuni de propulsoare pe benzina: V6 3,3 litri T-GDi, V6 3,8 litri GDi sau V8 5,0 litri GDi, fiind dotat cu suspensie multi-link combinata cu amortizoare de inalta performanta sau cu sistem Genesis Adaptive Control Suspension.

Lansat recent pe piata din Coreea, G90 va fi disponibil in curand si in SUA, China, Rusia si tari din Orientul Mijlociu. Noului G90 i se vor alatura alte cinci modele Genesis, in urmatorii cinci ani.

Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva editia speciala GO!

Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva editia speciala GO!, dedicata Campionatului European de Fotbal, in calitate de partener oficial al competitiei. Modelele i10, i20 si i30 vor fi expuse in culorile steagului Frantei (albastru, alb si rosu), tara gazda a evenimentului care va avea loc in vara acestui an.

Modelele editie speciala GO! se disting vizual de cele standard, detaliile de design cu accente de albastru si alb oferind o nota personala fiecarui autovehicul. Toate acestea pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata activ, care doresc sa fie conectati in permanenta la noutatile din jurul lor.

Editia speciala i10 GO! dispune de geamuri fumurii, insertii albastre pe scaune, volan si schimbatorul de viteze si finisaje negre pe consola centrala. In ceea ce priveste modelul i20 GO!, interiorul albastru cu alb este completat de finisaje speciale ale schimbatorului de viteze si ventilatiilor. In plus, liniile negre confera un aer sportiv habitaclului, in timp ce jantele din aliaj completeaza imaginea dinamica.

Modelul i30 GO! se distinge printr-un exterior elegant, care include o grila frontala cu design remarcabil si jante din aliaj de 17 inch. La interior, se evidentiaza finisajele gri metalic ale volanului, consolei centrale, gurilor de ventilatie si portierelor.

Hyundai este partener oficial al Campionatului European de Fotbal inca din anul 2000, asigurand autovehicule pentru transportul jucatorilor, oficialilor si invitatilor.

VIA: Hyundai Romania

Imagine: autonews.com

Video: YouTube


Tags: , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Argeșului Catena readuce motorsportul la viață

La 8 luni de la ultimul raliu, o pauză mult prea lungă pentru pasionații motorsportului, DTO Rally are din nou...

Închide