HunGarian Baja 2019: Claudiu Barbu – Paul Spiridon locul I la Categoria T2

| 16 august 2019 | 0 Comments

Veștile foarte bune vin din rally raid. Echipajul echipei Transcarpatic Rally Team, Barbu Claudiu și Spiridon Paul, reușește să cucerească locul I la Categoria T2 la HunGarian Baja 2019.

HunGarian Baja a avut loc în  perioada 9-11 august. A fost ediția cu numărul 16 și pentru a 9-a oară competiția este parte din Cupa Mondiala. Anul acesta a fost etapa a cincea în calendarul FIA World Cup for Cross Country Bajas.

,,În Ungaria, s-a cântat imnul României!

Obținem Locul 1 la Categoria T2!

O cursă deosebit de grea, ce ne-a testat limitele. Deși în probele de ieri am fost în fața lituanianului Vilcans Aldis, astăzi (n.r.: 11 august a.c.) a fost un război al nervilor. Cel care urma să reziste mai bine psihic, urma să își adjudece premiul.

În prima specială de astăzi, plecați în fața lituanianului, la kilometru 50 am fost ajunși de acesta, moment în care s-a declanșat o adevărată nebunie. Contactul vizual cu Aldis, semnifica faptul că e mai aproape de noi cu două minute. Următorii 30 de km au fost de infern pentru Navara ce rula doar în 2×4, având diferențialul față spart și un amortizor sudat. Nici pentru ambreiaj nu mai garanta nimeni. Dar într-un final am reușit să ne recuperăm cele doua minute și să mai obținem și un avans de vreo 40 de secunde,” este declarația postată pe o pagină de socializare de Claudiu Barbu, pilotul echipei Transcarpatic Rally Team.

Felicitari!!!

Sponsorii care au susținut performanța echipajului românesc HunGarian Baja 2019: Sponsor oficial Transcarpatic Rally Team, Reinvent Consulting. Sponsori principali: ASP Group East, BestRide.ro, Dealer ATV, Elsa Technology, Sponsori: Aloxxi România, Albeni Consult Sped, Success Training Zone, Success Learning Center, Global Beauty, Vede Dent, Rocargo Connect, Oweb Events, Ro&Al Construcții Metalice.

Mulțumim echipei Transcarpatic Rally Team pentru fotografii si imaginile video!

Video: YouTube


Tags: , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Adrian RĂSPOPA aproape de victorie în Raliul Moldovei Bacău

Cu un start excelent pentru Adrian RĂSPOPA, concretizat cu victorie pe prima probă specială a raliului, pilotul băcăuan anunța o...

Închide