spot_img

Hover Ride Design Concept

Colaborare cu BMW Motorrad – set LEGO Technic 2-in-1: BMW R 1200 GS şi LEGO Technic Hover Ride; BMW Junior Company creează o replică în mărime naturală Hover Ride.

LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure este nu doar un set de model distractiv ce constă din 603 piese, ci este şi rezultatul unei colaborări creative de succes între BMW Motorrad şi LEGO Technic. Ideea dezvoltării unei reproduceri LEGO detaliate a bestsellerului BMW R 1200 GS Adventure a căpătat imediat proporţii. Echipele de design ale celor două companii au decis să-şi unească forţele pentru a crea un model alternativ aşa cum se întâmplă deseori cu seturile LEGO Technic 2-in-1. Aşa că piesele pentru LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure pot fi utilizate şi pentru a construi Hover Ride Design Concept. Mai mult, BMW Junior Company – o unitate de pregătire inovatoare a BMW Group – a creat o replică în mărime naturală a Hover Ride Design Concept.

Plăcerea realizării modelului, cu detalii precise

BMW R 1200 GS Adventure este disponibil ca model-replică LEGO Technic de la 1 ianuarie 2017. LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure reproduce, cât se poate de fidel, formele şi mecanismele originalului. Pasionaţii vor descoperi suspensia faţă BMW Telelever autentică sau motorul boxer BMW Motorrad, cu doi cilindri, mobil – toate acestea devenind mobile imediat ce motocicleta este pusă în mişcare. Cu varietatea sa de detalii, jucăria este nu numai o reproducere realistă, ci şi o provocare pentru realizarea modelului datorită celor 603 piese.

BMW R 1200 GS Adventure este primul model LEGO Technic care este realizat în colaborare cu un constructor de motociclete. „BMW Motorrad a abordat LEGO Group cu ideea unei colaborări pentru că cele două companii au multe în comun: ambele combină, cu succes, inovaţia şi tradiţia în mărcile şi produsele lor, oferind experienţe de neuitat deopotrivă pentru tineri şi vârstnici de pe toate meridianele”, a declarat Heiner Faust, director de vânzări şi marketing BMW Motorrad.

Hover Ride Design Concept

Cele două echipe de design şi-au dovedit şi flerul inventiv pentru a crea LEGO Technic Hover Ride, modelul alternativ inclus în set. Acesta este un concept futurist – plin de emoţie şi energie creativă, care merge dincolo de limitările tehnologice actuale. „A fost o idee şi o promovare creativă deosebite să dezvoltă un model fictiv din piesele setului LEGO Technic BMW R 1200 GS Adventure.Conceptul nostru nu numai că încorporează ADN-ul de design al BMW Motorrad, cu elemente specifice precum motorul boxer şi silueta GS specifică, dar atrage atenţia şi asupra simbolurilor stilistice LEGO Technic”, declară Alexander Buckan, director de design model BMW Motorrad, citat de autostiri.ro.

Creare sofisticată a modelului cu BMW Junior Company München

Hover Ride Design Concept a apărut ca urmare a implicării BMW Junior Company München, o unitate de pregătire inovatoare în care stagiarii BMW din diferite departamente au ocazia de a lucra împreună în proiecte antreprenoriale.

Stagiarii BMW aflaţi între al doilea şi al patrulea an de formare au utilizat componentele de serie ale BMW R 1200 GS Adventure pentru a construi un model în mărime naturală al LEGO Technic Hover Ride. Numeroase componente – precum janta faţă modificată pentru a forma o elice – au fost realizate special pentru proiect, demonstrând abilităţile tinerilor.

Modelul în mărime naturală Hover Ride Design Concept a fost prezentat în premieră la LEGO World de la Copenhagen, în data de 16 februarie 2017. Apoi va călători prin Danemarca, dar şi la diferite alte locaţii precum Centrul de Cercetare şi Inovaţie al BMW Group şi BMW Welt.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri