Goodyear Dunlop aduce la Geneva Motorshow tehnologii concept de dezvoltare a anvelopelor

| 4 martie 2014 | 0 Comments
Goodyear Geneva 2013

Goodyear Geneva 2013

Goodyear Dunlop anunţă azi că va prezenta public, la ediţia de anul acesta a  Salonului Internațional Auto de la Geneva noi inovaţii în domeniul gamelor de anvelope SUV şi de tip cross-over, precum şi anvelopele Dunlop de înaltă performanţă.

Tehnologiile viitorului

Concentrându-se pe abordarea sa specifică “beyond tomorrow”, Goodyear va dezveli un nou concept de anvelopă destinată mașinilor de tip SUV, proiectată pentru a trece la noi niveluri de perfomanţă din punct de vedere atât al rezistenţei la rulare, cât şi al aderenţei pe carosabil umed, ambele fiind criterii importante pe noua etichetă UE pentru anvelope. Conceptul reprezintă una din multiplele direcţii pe care compania le urmează pentru a aduce pe piaţă noi soluţii sustenabile pentru piaţa viitoare a anvelopelor destinate mașinilor de tip SUV

Dunlop va prezenta, la rândul său, un nou concept de anvelopă, proiectat să atingă noi niveluri de performanţă pentru vehicule, cu transmisie a informației între anvelopă şi computerul de bord al mașinii. Anvelopa va fi expusă la standul Goodyear Dunlop, situat în sala principală a expoziţiei.

Noi realizări și colaborări

Pe segmentul SUV şi cel al maşinilor de de tip cross-over, care este în creştere în Europa, Goodyear va expune noile sale realizări în acest domeniu. Printre acestea se numără și primele anvelope pentru vehicule de tip SUV şi cross-over care au obţinut cele mai înalte ratinguri din punct de vedere al criteriilor de performanță conform noii etichete UE pentru anvelope, stabilind noi standarde în realizările companiei, în domeniul etichetării UE.

Dunlop va expune ultimele sale echipări originale realizate cu anvelopele Sport Maxx Race şi RT, pe unele din cele mai recente modele Mercedes-AMG.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Imagine: goodyear.eu


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
NRA, lider detaşat la jumătatea sezonului în CNRD!

La jumătatea sezonului intern, Napoca Rally Academy conduce în clasamentul pe echipe cu 354,2 puncte, urmată de DTO-Tellur R.T. cu...

Închide