spot_img

George Hobjila si Andrei Dranca : ne vom întoarce mai bine pregătiți, mai rapizi, mai dedicati si mai motivați ca niciodată, avem o revanșa de luat si un podium de urcat!

Echipajul 112-George Hobjila si Andrei Dranca se afla la start. Raliul Bucovinei, etapa de casa pentru cei doi, vine cu schimbari in ceea ce priveste materialul de concurs. Daca la Raliul Harghitei lucrurile au inceput perfect dar s-au terminat mai putin bine, cei doi reintra in schema si sunt gata de un nou atac la Rally 2. ” Da, din păcate pentru noi, a 2-a etapa din CNR2B a fost una incredibila din toate punctele de vedere, eu cred ca am reușit sa ne afirmam castigand 4 probe speciale și fiind la 1.5 secunde de locul 1 după o zi întreaga de raliu, in cazul in care la începutul zilei aveam un handicap de 12 secunde.

Pe penultima proba a raliului, din păcate, un lanț de probleme ale materialului de concurs ajutate de un moment personal de neconcentrare au adus un final prematur al nostru in raliu, pierzând spatele mașinii de concurs și sfârșind intr un accident destul de violent la o viteza mai mare de 120 de km/h, in care ne-am rostogolit de 4 ori și oprindu-ne pe cupola mașinii intr-un sanț, mașina fiind dauna totala. Ne am asumat aceasta posibilitate din momentul in care am intrat in acest sport. Deși nu am câștigat raliul, am câștigat ceva mult mai de preț pentru noi, respectul oamenilor de pe margine si al piloților, au observat ritmul nostru. Am auzit o vorba ce ne a determinat sa fim la start cât mai repede “Ati pierdut o cupa goala, dar ati câștigat inimile oamenilor de pe margine”, Ceea ce ne bucura enorm si ne ajuta sa trecem peste momentele grele. De asemenea zecile de mesaje primite de încurajare ne determina si mai mult sa facem in continuare asta si sa mergem la fel de tare sau poate chiar si mai tare pe viitor. Cert e ca, dacă as da timpul înapoi, nu as aborda virajul respectiv “cu frica”. Viteza a fost buna, virajul a fost problema.”

ANA: Din păcate masina nu a mai putut fii recuperata. Ce surpriza pregătiți pentru următoarea etapa?

GEORGE: Da, cum am precizat anterior, “rățușca cea urâta” a campionatului a reușit sa câștige inimile oamenilor de pe margine. A debutat in glorie cu un podium la prima mea etapa oficială de coasta, in același timp, încheindu-si “cariera” in raliu la fel de glorios cu 4 probe speciale câștigate si aprecierea oamenilor.
Pentru aceasta etapa cu siguranța pregătim un material de concurs mai potent si evident, așa cum suntem obișnuiți si cum am obișnuit pe toata lumea in ultimii 3 ani, tot cu propulsie.

ANA: În cadrul evenimentului din 1 iunie dedicat micilor pasionați de motorsport ati dezvăluit marea surpriza. Ne poți spune despre ce masina este vorba?

GEORGE: Am avut onoarea de a prezenta viitoarea masina de raliu in cadrul evenimentului din 1 iunie pentru copii, ceea ce ma bucura si mai mult deoarece pana la urma toți suntem niște copii, doar jucăriile s-au schimbat si au crescut odată cu noi, de la mașinuțe la mașini.
M-am bucurat si mai mult ca am avut șansa de a prezenta masina de curse la un eveniment de acest fel deoarece atunci când eram mic, eu eram unul dintre aceștia si ma uitam uimit sperând cândva sa fiu un pilot de curse.

Despre masina pot spune ca apartine aceluiasi producator. Pot spune ca ratusca cea urata era mai agresiva, dar speram ca si aceasta sa se descurce bine. Cred insa ca cel mai potrivit este sa lasam imaginile sa vorbeasca, dar si cronometrele sa arate ce fel de masina veti vedea pe probele speciale.

Următoarea etapa la care participam este Raliul Bucovinei, o etapa la care eforturile au fost cu adevărat incredibile pentru a face posibila prezenta noastră. Din păcate, nu cred ca vom avea resursele necesare de buget pentru a ne bate iarăși la podiumul raliului dar ne bucurăm enorm sa fim prezenți la start reusind sa continuam acest început de cariera si sa adunam kilometri de proba specială.

ANA: Cine sunt partenerii din acest sezon?

GEORGE: Pe aceasta cale doresc sa mulțumesc celor de la pensiunea “La Conac” din localitatea Albesti județul Botoșani deoarece ne au ajutat enorm sa putem achiziționa aceasta masina, celor de la IceTeam din Brașov deoarece ne ajuta in orice moment avem nevoie si le suntem recunoscători, mecanicului nostru Vlad cu Vintage Restorations Garage ce ne susține și vine mereu cu noi, lui Ștef Raita ce ne susține de la primul track-Day si cuvintele frumoase spuse in transmisiuni, Cristi și Auto-Blic pentru susținere, domnului profesor Hangu care a crezut in noi din momentul in care am făcut cursurile de pilotaj și respectiv copilotaj și crede in noi in continuare, lui Andrei pentru ca este mereu aici, ma suporta in mașina de curse si ma susține atat in mașina cât si inafara ei, formand un echipaj in adevăratul sens al cuvântului și nu in ultimul rând vreau sa le mulțumesc părinților mei pentru susținerea totala făcând împreuna toate sacrificiile necesare ca noi sa ne putem urma visul in continuarea, le mulțumesc pentru fiecare vacanța ratata pentru ca bugetul era direcționat pentru curse, pentru fiecare lacrima vărsată alături de noi când nu a mers dar si pentru fiecare moment in care s au bucurat cot la cot cu noi.
Ne vom întoarce mai bine pregătiți, mai rapizi, mai dedicati si mai motivați ca niciodată, avem o revanșa de luat si un podium de urcat!

Galerie foto:  SIMCAT, RALLY PHOTO HUNTERS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
701CititoriConectați-vă
1,130AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri