Galerie foto: Trofeul Câmpulung Muscel 2013

| 10 septembrie 2013 | 0 Comments

Pilotul Lucien Hora s-a impus, duminică, în competiţia Trofeul Câmpulung Muscel 2013, etapa a şasea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop,  desfăşurat în localitatea argeşeană Lereşti.

Pilotul de la ACM Sport Reşiţa a câştigat fără emoţii, cu un timp total de 2:53.966 după două manşe, şi a trecut din nou pe primul loc al clasamentului general.
Lucien Hora a fost urmat de Andrei Dumitrescu, la 4 secunde şi 609 miimi de campionul en titre, iar celălalt pilot ACM Sport, reşiţeanul Ovidiu Zaberca a urcat pe a treia treaptă a podiumului, rezultat care îl urcă pe poziţia secundă a clasamentului Open.

Un alt pilot reşiţean, Mircea Pădurean, care concurează acum pentru AutoBlic Braşov, a câştigat întrecerea la clasa H2 şi a fost pe locul 9 la Open, în etapa dotată cu Trofeul Câmpulung.

Campionul en titre Lucien Hora este lider la general, cu 80 puncte, urmat de Ovidiu Zaberca, 72 puncte şi de Lucian Răduţ, 62 puncte. Din cei 85 de competitori înscrişi, 78 au participat la antrenamente, însă la cursă nu au mai intrat decât 74, după mai multe abandonuri, au anunţat organizatorii.

Etapa a şasea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop s-a desfăşurat pe un traseu în lungime de trei kilometri, situat pe DJ 734 Câmpulung Muscel – Cabana Voina. Startul s-a dat la altitudinea de 812 metri, iar sosirea a fost la 962 de metri, panta având o înclinaţie medie de 8,5%.

Trofeul Câmpulung Muscel 2013 a fost organizat cu sprijinul Primăriei Câmpulung Muscel şi al Consiliului Judeţean Argeş.

Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă ‘Dunlop’ va avea loc la Râşnov, pe 28-29 septembrie.

Credit foto: Bogdan Barabas


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Triumph intră în lumea enduro și motocross

Ricky Carmichael și  Iván Cervantes sunt două dintre numele mari care vor ajuta la dezvoltarea noilor modele Producătorul britanic de...

Închide