Ford la Salonul Auto International de la Geneva

| 4 martie 2016 | 0 Comments

Ford Vignale

La baza filosofiei Ford Vignale sta angajamentul de a te ajuta sa te bucuri la maximum de timpul tau pretios. Aceasta experienta iti ofera o suita de servicii ce te ajuta sa economisesti timp, precum si o garantie a calitatii superioare. Vei descoperi linii elegante, la care se adauga nuante subtile si bine gandite, plus o gama larga de tehnologii inovatoare inspirate. Noile modele din familia Vignale, care se alatura Mondeo Vignale, sunt Ford S-MAX Vignale si Ford Kuga Vignale, care sunt prezentate lumii intregi la Salonul Auto de la Geneva.

FORD GT

FORD GTAceasta super-masina de ultra-inalta performanta isi trage puterea de la noul si robustul motor Ford EcoBoost V6 cu turbocompresie dubla, un motor capabil sa dezvolte peste 600 de cai putere (608 CP). Executata cu maiestrie din materiale extrem de usoare, inclusiv fibra de carbon si aluminiu, aceasta super-masina se bucura de acceleratie remarcabila, manevrabilitate precisa si eficienta uimitoare. Productia modelului Ford GT va incepe in cursul acestui an, insa, pana atunci, Salonul Auto de la Geneva este singura modalitate de a vedea in exclusivitate acest model unic.

ST200 Limited EditionST200 Limited Edition: cea mai performanta Fiesta

Dintotdeauna fara compromisuri, experienta la volanul unei Fiesta ST tocmai a devenit si mai intensa. Cu o putere marita pana la 200 CP (215 CP cu overboost), precum si o transmisie modificata – pentru raporturi mai scurte si schimbari de treapta mai rapide la acceleratie – noua Fiesta ST200 Limited Edition ofera cea mai entuziasmanta experienta de pana acum.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Video: YouTube


Tags: , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Premiul pentru Inovație CES® 2021 oferit sistemelor Bosch eBike: Premiu pentru computerul de bord Nyon

Pentru cea mai recentă soluție Connected Biking – computerul de bord multi-funcțional Nyon – Sistemele Bosch eBike au obținut „Premiul...

Închide