Ford alege anvelope Goodyear All Season ca echipare originala

| 18 noiembrie 2015 | 0 Comments

FordS-MAX_2015_011Noile anvelope Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 vor fi montate pe toate recent lansatele vehicule Ford

Goodyear este încântat să anunțe că toate vehiculele recent lansate de la Ford vor fi prezentate cu opțiunea de montaj a noilor și premiatelor anvelope Vector 4Seasons Gen-2 All Season, ca echipare originală.

Noile versiuni de la Ford, Focus, C-Max, Galaxy și S-Max, precum și actualul model Fiesta, vor veni toate cu opțiunea de echipare cu anvelopele Vector 4Seasons Gen-2* care asigură o performanță sporită a frânării pe ud, pe zăpadă și pe gheață, așa cum arată testele independent realizate de TÜV , performanță care este benefică în condițiile de vreme din Europa.

De când Goodyear a lansat, în cursul acestei veri, anvelopa Vector 4Seasons Gen-2, această anvelopă impresionantă a luat locul I în testul dedicat anvelopelor all-season realizat de revista Auto Bild în 2015, testul demonstrând performanța ‘Exemplară’ de-a lungul mai multor categorii și clasare în fruntea clasamentului, în fața produselor competitoare de top. Această anvelopă a primit de asemenea calificativul ‘Recomandată’ în testul dedicat anvelopelor all-season realizat de Auto Express în 2015.

Vector 4Seasons Gen-2 (SUV 255-55R18) Name on topNick Harley, Managing Director Original Equipment Consumer EMEA la Goodyear, citat de autostiri.ro, a spus: “Suntem încântați să continuăm relația pozitivă pe care o avem cu Ford în ceea ce privește protofoliul nostru de anvelope All Season. Anvelopele pentru toate anotimpurile devin din ce în ce mai populare din moment ce vedem schimbări climatice de-a lungul Europei. Goodyear a creat segmentul de anvelope All Season cu mai bine de 30 de ani în urmă, și am dezvoltat și inovat permanent acest produs de-a lungul timpului. Cele mai recente succese ale noastre înregistrate în testele Auto Bild și Auto Express arată că experiența și cunoașterea noastră extinsă a acestui segment de produs a dat încă o dată un produs de top pentru această industrie, un produs cu o performanță excepțională. Suntem extrem de încântați că noua noastră anvelopă Vector 4Seasons Gen-2 s-a dovedit a fi atât de populară în rândul noilor modele Ford și căutăm deja să oferim cât mai multe produse din acest segment către Ford în viitor.”

[1] Pentru frânarea pe ud, zăpadă și gheață. Testată de TÜV SÜD Product Service în iulie – septembrie 2015 la comanda Goodyear Dunlop. Dimensiunea anvelopei: 205/55 R16 V; Mașina de test: VW Golf; Locațiile testului: Montpellier (F), SHPG Wanaka (NZ), Colmar-Berg (L); Report Nr. 713065970.

Modele Ford Dimensiuni anvelope Modelul anvelopei
Fiesta 175/65R14 82 T Vector 4Seasons Gen-2
Focus & C-Max 215/50R17 95 V XL Vector 4Seasons Gen-2
Galaxy/S-Max 235/55R17 103 V XL Vector 4Seasons Gen-2

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide