Foloseste anvelope de iarna!

| 21 octombrie 2013 | 0 Comments

Napoca Rally Academy si Marco Tempestini ii sfatuieste pe soferi sa-si pregateasca din timp masina pentru conditiile de iarna

Napoca Rally Academy, echipa castigatoare a titlului european in ERC Production Cup 2013, si Marco Tempestini, pilot si instructor de defensive driving in cadrul echipei, ii sfatuieste pe soferi sa-si pregateasca din timp masina pentru conditiile de iarna.

„Iarna bate la usa astfel incat va sfatuim sa va pregatiti masina pentru conditii de iarna. Chiar daca temperatura maxima la pranz trece de 10 grade Celsius, daca in mai mult din jumatate de zi temperatura e apropiata de 0 grade, anvelopele de iarna trebuie montate pe masina! De asemenea, asigurati-va ca schimbati lichidul de parbriz cu unul special pentru iarna, ca aveti o lopata, lanturi si un saculet cu nisip in masina” – Marco Tempestini – pilot si instructor defensive driving in cadrul echipei Napoca Rally Academy.

Aceasta este o campanie de responsabilizare a soferilor in trafic initiata de Napoca Rally Academy si sustinuta de  pilotii si instructorii sai: Bogdan Marisca, Marco Tempestini, Vlad Cosma, Danny Ungur si Florin Tincescu .

Sursa: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro de Berti Panaiot


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă...

Închide