Final de sezon pentru Promo Rally 2020 – 2021

| 27 februarie 2021 | 0 Comments

Cel mai lung sezon al campionatului Promo Rally powered by Total se va încheia duminică odată cu desfășurarea celei de-a șasea etapă a sezonului.

Cu o participare medie de 35 de concurenți începători și profesioniști, sezonul 2020 – 2021 a fost unul din cele mai de succes sezoane din istoria Promo Rally.

Faptul că pentru ultima etapă și-au manifestat dorința de a participa peste 50 de ”piloți” demonstrează că cei care aleg să-și petreacă duminica practicând o competiție automobilistică într-un cadru organizat și de siguranță maximă sunt dornici să-și etaleze calitățile sportive auto pentru a-și descărca adrenalina, pentru a învăța câteva proceduri de pilotaj și nu în ultimul rând pentru a se distra la maxim.

Lista de înscrieri (în format .pdf) poate fi accesată aici.

Având în vedere numărul foarte mare de participanți, organizatorii au decis modificarea schiței traseului de concurs față de cea prezentată inițial, traseul fiind unul la fel de spectaculos, dar puțin mai scurt și mai tehnic.

Schița traseului de concurs (în format .pdf) poate fi accesată aici.

Promo Rally powered by Total se va desfășura în totală concordanță cu cele stipulate în Ordinul Comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății Nr. 1219 / 1634 / 2020 privind regulile ce trebuie respectate pentru desfășurarea competițiilor în aer liber.

Organizatorii reamintesc tuturor celor care sunt interesați să participe la acest gen de competiție sportivă câteva din regulile de respectat:

  • Prezența spectatorilor este restricționată complet pe toată desfășurarea etapei;
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie;
  • Se va păstra obligatoriu distanțarea fizică.

Program Promo Rally powered by Total:

08:30 – 09:30 Verificări tehnice

09:00 – 10:00 Recunoaștere

10:00 – 12:00 Antrenament

12:00 – 14:00 Concurs 1

14:00 – 16:00 Concurs 2

16:00 – 18:00 Concurs 3

18:30 Festivitatea de premiere

Promo Rally powered by TOTAL este susținut de:

Promo Rally powered by TOTAL este organizat de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv prin clubul Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al Biroul de Poliție Rutieră Brașov, al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, al Poliției Locale Brașov.

Parteneri media: Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, MotorsportNews, NewsBV.ro, RallyMax, RPM Racing Ro, Zile și Nopți, autorally.ro.

Credit foto: Andrei Padure

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
De la Raliul Narciselor la TESS Rally. O istorie a celui mai longeviv raliu din Romania

In fiecare an inceputul sezonului automobilistic se marcheaza cu clasica etapa de raliu de pe meleagurile brasovene. Aceasta etapa, cunoscuta...

Închide