spot_img

EyesOn Design il onorează pe Peter Schreyer la premiile anuale

Peter-Schreyer---EyesOn-Design---Lifetime-Achievement-Award-kiaPeter Schreyer, Preşedinte şi Designer Şef al Kia Motors Corporation şi Hyundai Motor Group, a primit prestigiosul premiu pentru realizările din întreaga carieră în design (Lifetime Design Achievement Award) din partea EyesOn Design, informeaza Kia Romania.

Schreyer a fost recunoscut în cadrul ceremoniei desfăşurate la Institute of Ophthalmology’s Vision din Detroit pentru munca sa privind strategia globală de design a Kia Motors. Acest ultim premiu îl plasează pe lista importantă a unor designeri auto de renume care include legende ale designului precum Sergio Pininfarina, Shiro Nakamura, Walter de’Silva şi Giorgetto Giugiaro.

Din momentul în care s-a alăturat companiei Kia în 2006, Schreyer a revoluţionat stilul brandului şi, printre alte caracteristici al ultimelor modele Kia, este responsabil pentru grila „nas de tigru” care identifică toate modelele actuale. Schreyer conduce strategia de design pentru Kia şi Hyundai şi supraveghează trei studiouri de design în Coreea, Germania şi SUA, potrivit Kia Romania.

La înmânarea premiului, Dr. Philip Hessburg, Director Medical al Detroit Institute of Ophthalmology spunea, „Noi, şi întreaga comunitate de design suntem emoţionaţi şi mândri că Peter primeşte premiul pentru întreaga carieră în design (Lifetime Design Achievement). Obţinând acest premiu, el se alătură starurilor din designul auto.”

Peter Schreyer a comentat, „În întreaga mea activitate profesională, am avut oportunitatea de a lucra cu un număr de designeri incredibil de pasionaţi şi talentaţi. Odată cu numirea la Kia, am avut ocazia de a modela brandul în ceva deopotrivă elegant, distinctiv dar şi cu spirit tânăr şi modelele noastre reflectă aceasta atitudine.

Am primit o serie de premii de design pentru modelele Kia în ultimii ani, dar munca noastră merge dincolo de aspectul autoturismelor noastre. Designul Kia se îmbunătăţeşte în continuu şi sunt onorat să fiu parte a acestui proces. Este o onoare imensă să primesc acest premiu şi dovedeşte în acelaşi timp munca grea şi creativitatea echipelor de design Kia din întreaga lume.”

Via: Kia Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri