Emil Nestor incheie un an de poveste la Trofeul Opel

| 14 octombrie 2020 | 0 Comments

In Campionatul National de Viteza in Coasta s-a tras cortina odata cu ultima etapa desfasurata in acest weekend la Brasov. Trofeul Opel a adus pentru ultimul act din acest sezon un numar record de participanti, tot la aceasta etapa stabilindu-se astfel si ultimele batalii pe podium.

Inca de la etapa trecuta, pilotul bucurestean Emil Nestor a reusit sa isi asigure un loc fruntas, devenind oficial campion national in urma luptei incredibile cu secundele si…recordurile din toate etapele. Inca de la etapa desfasurata la Cheile Gradistei, Nestor si-a doborat propriul record stabilit in 2019 de 1:46,514, in 2020 oprind cronometrul la 1:43,928. Lupta cu secundele a continuat si la celalalte etape, reusind astfel sa stabileasca record dupa record fara pic de greseala,iar la etapa desfasurata pe taram brasovean doborand chiar recordul stabilit de Michele Esposito in 2017.

,,Poiana este etapa de traditie a Campionatului National de Viteza in Coasta, iar sa o castig nu poate decat sa ma bucure foarte mult, fiind si la final de sezon cu atat mai mult, a iesit de un scenariu frumos. Trebuie sa multumesc din nou celor prezenti si echipei mele”, ne-a declarat Emil.

Ultima etapa din campionat a venit cu surprize in podiumul final, pe locul doi clasandu-se Bogdan Cuzma iar locul trei fiind ocupat in premiera de brasoveanul Octavian Ciovica. Acesta reuseste primul sau podium in clasamentul general din cariera de pilot, acesta venind chiar pe bine cunoscutul traseu de casa pentru el.

Credit foto: Ana Maria Florea, Ilie Marius Boboaca – Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Sinaia, din nou in carti

Dupa ce in sezonul competitional 2020, din cauza pandemiei generata de noul coronavirus, cocheta statiune de la poalele Bucegilor a...

Închide