spot_img

Echipa tehnică H Motorsport, prezență puternică cu 14 echipaje în campionatele naționale și europene de automobilism

Startul sezonului 2021 îi găsește pe clujenii echipei tehnice #Motorsport în efectiv extins, pregătind până în cele mai mici detalii mașinile care vor concura în acest an în Campionatul Național de Raliuri, în Campionatul Național de Viteză în Coastă și în Trofeul Balcanic FIA ERT. Cu nu mai puțin de 14 echipaje care vor beneficia de asistența tehnică la curse, H Motorsport devine astfel una dintre cele mai mari firme de profil din România.

Atelierul condus de Vlad Cosma găzduiește deja modelele Peugeot 208 R2 și Peugeot 106, Dacia Sandero în configurație de Cupa DACIA, Suzuki Swift pregătit pentru Cupa Suzuki și Subaru Impreza de clasa 11 – toate sunt disponibile pentru a fi închiriate la competițiile de automobilism, în pachete atractiv de Rally Rent all inclusive. Indiferent că aleg să închirieze sau vin cu propriul material de concurs, piloții au libertatea de a se concentra exclusiv pe componenta sportivă, lăsând toate aspectele tehnice în grija echipei H Motorsport.

În plus, palmaresul lui Vlad Cosma în raliuri (Campion Național Clasa 9 și Cupa Suzuki în 2015) și deschiderea pentru componenta educațională a motorsportului i-au permis să dezvolte și serviciile de rally coaching în cadrul H Motorsport, de care au beneficiat piloți precum Victor Supuran, Matei Voicu, Cristiana Oprea sau Vlad Răducanu.

După preambulul de la Winter Rally Covasna din luna februarie, Campionatul Național de Raliuri începe în forță în acest weekend cu Raliul Brașovului (26-27 martie). La prima etapă de coeficient 1 din acest sezon, echipa #Motorsport va oferi asistență tehnică pentru opt echipaje: Ovidiu Costea/Mircea Onofrei (Peugeot 208 R2), Vlad Răducanu/Laurențiu Mandu, Marius Sâncrăian/Alina Bianca Pop, Ciprian Lupu/Andrei Pintilii (Citroen C2), Bogdan Gheorghiu/Andrei Gheorghiu (Suzuki Swift), Radu Necula/Adrian Temeș (Suzuki Swift), Victor Supuran/Mihai Supuran (Dacia Sandero) și George Marinescu/Alexandru Șimon (Peugeot 106). Un al nouălea echipaj, Cristiana Oprea/Cornel Șocariciu, va beneficia de serviciile de asistență tehnică ale H Motorsport la etapele europene de raliu din Trofeul Balcanic FIA ERT.

Începând cu luna aprilie, băieții H Motorsport vor fi prezenți și la etapele Campionatului Național de Viteză în Coastă, unde își vor oferi serviciile piloților Marc Banca, Matei Voicu, Rareș Cruciția (toți vor concura cu câte un Peugeot 208 R2), Ciprian Lupu (VW Golf) și debutanta Aura Rusu (Suzuki Swift). În plus, și în sezonul 2021 H Motorsport este suport tehnic pentru Napoca Rally Academy, echipa multiplă campioană de raliuri.

H Motorsport a fost înființată în 2019 și a atras în echipă atât ingineri tineri, pasionați de dinamica automobilismului, cât și oameni cu experiență de zeci de ani în domeniu. Această configurație este cu siguranță unul dintre ingredientele cheie care au dus la performanțe notabile ale piloților care au ales serviciile H Motorsport în ultimii ani, atât la etape naționale, cât și la etape europene.

Serviciile de calitate și performanțele de top au fost observate și de alți jucători din industrie, astfel că brandului Motrica se va alătura un nou partener tehnic: MOTUL.

MOTUL este o companie franțuzească specializată în producția de lubrifianți de înaltă tehnologie pentru vehicule cu motor, dar și pentru activități industriale prin MotulTech. Clienții #Motorsport vor putea beneficia astfel de cele mai bune produse pentru mașinile lor, create în urma experienței de top pe care MOTUL a obținut-o implicându-se de-a lungul anilor în competițiile de motorsport din întreaga lume.

Motrica prin Hamman Hamman SRL este importantor și distribuitor de produse specifice proceselor de fabricație, activităților de mentenanță din sectorul industrial, automotive și al utilajelor agricole.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -spot_img
15,357FaniÎmi place
700CititoriConectați-vă
1,110AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -spot_img
- Partener – GT Auto Club Sportiv -spot_img

Parteneri Autostiri