Drift Games – Spectacol marca Romanian Drift Community

| 25 aprilie 2017 | 0 Comments

Spectacol intr-o locatie unica marca Romanian Drift Community. Turistii aflati pe litoral in perioada 29-30 aprilie 2017 vor avea parte de un inedit spectacol oferit de pilotii Campionatului National de Drift.

Dupa cum stim, driftul este o ramura a motorsportului ce se defineste prin indemanare, provocare, dar mai ales pasiune. Provocarea acestui joc a fost acceptata  de opt dintre cei mai buni piloti ai Comunitatii Nationale de Drift. Calin Ciortan, Gabi Imre, Catalin Trifan, Radu Vaduva, Traian Buse, Grigorici Ilarion, Sorin Ene si Radu Moise promit sa ofere publicului un super spectacol intr-o locatie inconjurata de valurile Marii Negre.

Duminica, incepand cu ora 14 spectatorii sunt asteptati in Portul Tomis la Poarta 1 unde ii pot admira si incuraja pe cei 8 piloti in provocarile puse la cale de catre organizatori.

Acest eveniment vine in intampinarea etapelor din Campionatul National si European de Drift, fiind organizat de Romanian Drift Community in colaborare cu Asociatia Litoral-Delta Dunarii.

Trebuie sa amintim faptul ca spectatorii si fanii sunt asteptati si la celalalte evenimente si sesiuni de taxi drift marca Romanian Drift Community, primul desfasurandu-se pe 6-7 mai la Bucuresti, in cadrul Salonului Auto-Moto 2017 .

Foto: Arhiva Romanian Drift Community


Tags: , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
S-au deschis înscrierile pentru concursul Mecanicul Anului 2019!

A început căutarea celui mai bun mecanic din România: s-au deschis înscrierile pentru concursul Mecanicul Anului 2019!

Închide