spot_img

Dominic Marcu urcă pe podiumul categoriei 1 la Cupa Mediașului

În weekendul recent desfășurat, Dominic Marcu a participat cu succes pentru prima dată la Cupa Mediasului din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

În ciuda condițiilor meteo dificile, pilotând Tesla Model 3 Performance, Dominic a reușit să se impună într-o cursă în care ploile scurte au adăugat un nivel suplimentar de provocare.

Traseul de 3,1 kilometri al Cupei Mediasului a fost pus la încercare de stropii de ploaie, făcându-l extrem de alunecos și dificil de abordat. Cu toate acestea, Dominic și-a menținut ritmul, clasându-se pe locul 4 dintr-un total de 60 de participanți.

Dominic Marcu și Tesla au obținut un succes remarcabil în cadrul Cupei Mediasului din Campionatul Național de Viteză în Coastă. A fost o performanță istorică, deoarece au reușit să se plaseze pe podiumul categoriei 1 pentru mașinile închise (turisme), ocupând locul 2. Acest rezultat marchează o premieră pentru proiect, fiind prima dată când o mașină electrică se află pe podiumul acestei categorii. În plus, aceștia au ocupat locul 1 la clasa mașinilor electrice. Acest rezultat atestă inovația și avansul tehnologic pe care îl aduce proiectul lor în lumea motorsportului.

Dominic a fost susținut de spectatorii entuziaști care au umplut marginea traseului, dându-i încurajări și aplauze. Reacția pozitivă a publicului față de proiectul electric și participarea cu Tesla Model 3 Performance a fost una caldă și încurajatoare.

Prin participarea sa cu modelul electric, Dominic continuă să promoveze inovația și tehnologia sustenabilă în lumea motorsportului românesc.

În acest weekend, Dominic va fi prezent la standul E.ON de la Techweek, care se desfășoară la Romexpo. Dominic și Tesla vor fi prezenți pentru a împărtăși experiența în utilizarea tehnologiei electrice în motorsport.

De asemenea, pe Dominic și Tesla îi puteți vedea alături de E.ON la Sports Festival, Cluj, eveniment care se va desfășura în perioada 1-4 iunie. Acest festival sportiv unic aduce împreună pasionații de sport și iubitorii de activități în aer liber.

În continuare, pe data de 10-11 iunie, Dominic se va îndrepta spre Transalpina Challenge, care va avea loc la Rânca. Această competiție reprezintă o provocare unică pentru piloți, deoarece traseul se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase și dificile șosele montane din România. Dominic va concura într-o nouă etapă a campionatului Masters, aducând în prim-plan tehnologia electrică în motorsport.

Participarea lui Dominic Marcu este posibilă cu sprijinul partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, NetBet, Hama, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade, Dronshop.

Sursa: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,349FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri