spot_img

Detroit 2011: Emoţie şi pasiune – KIA KV7

Un concept cu uşă tip “aripă de pescaruş”, computer şi scaune de lounge a fost prezentat la North American International Auto Show 2011.

Designerii californieni au plecat în construcţia acestui concept de la filosofia modelului Soul. Van-ul prezentat chiar dacă s-a îndepărtat de actuala linie ce defineşte Kia pe piaţa, este caracterizat de eleganţă, funcţionalitate, linii moderne ce inspiră încredere.

KV7 este propulsat de motorul Theta II 2,0 litri GDI împrumutat de la modelul american Optima, care oferă 285 CP şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte.Din faţă, conceptul KV7 este definit de o interpretare aparte a grilei Kia, cu faruri tip LED verticale integrate perfect în linia de design. KV7 prezintă câteva elemente cu lumini tip lED pe care echipa de design le ia in calcul pentru dezvoltarea viitoarelor produse de serie, inclusiv linia continuă de lămpi de ceaţă tip LED, care se întinde în partea frontala pe toata lăţimea vehiculului şi semnalizatoarele de pe oglinzi şi din spate care pulsează în direcţia semnalată.

Parbrizul distinct urmează liniile de design prezente pe noul Sportage şi sedanul Optima. Perspectiva geamurilor care pleacă din faţă oferă o perspectivă aparte, aproape continuă.Interiorul este parcă destinat celor care sunt amatori de excursii sau aventură. Conceptul de interior implică scaune pivotante inclusiv pentru şofer şi un mini-lounge cu scaune pentru încă trei persoane în partea din spate. Atmosfera este încălzită şi devine ospitalieră în prezenţa lemnului, a fetrului şi a lânii.

La acţionarea butonului de pornire, planşa de bord se mişcă aproximativ 15 cm către şofer, facilitând accesul la comenzi şi la display-ul multifuncţional care integrează clima şi sistemul de navigaţie într-o interfaţă intuitivă, controlată de un mouse trackball, montat în bord.

Pasagerii din spate au interfaţa lor separată, sub forma unui display touch-screen. KV7 este Wi-Fi, ambele display-uri având conectivitate internet.

În prelungirea folosirii experimentale a tehnologiei LED la exterior, interiorul prezintă multe accente iluminate şi o remarcabila linie de contur cu LED-uri verzi care delimitează bordul, panoul de instrumente şi display-ul din spate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,317FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri