David Coulthard, “cerculețe” cu un monopost de Formula 1 pe acoperișul unui zgârie nori

| 22 octombrie 2018 | 0 Comments

“Cerculețe” pe acoperișul unui zgârie nori? Echipa Aston Martin Red Bull Racing a acceptat provocarea și a urcat un monopost de Formula 1 pe acoperișul celei mai spectaculoase clădiri rezidențiale din Miami.

Înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite, desfasurat duminică, scoțianul David Coulthard a pilotat monopostul de Formula 1 RB7 pe acoperișul One Thousand Museum, un zgârie-nori conceput de celebrul arhitect Zaha Hadid.

Construcția clădirii, una dintre cele mai înalte din Miami, a durat trei ani și are  o înălțime de 216 metri cu 62 de etaje, cu o vedere superbă asupra cartierului South Beach, una dintre cele mai luxoase zone din Miami.

Acțiunea, organizată în parteneriat cu compania de tehnologie Citrix, a fost una dintre cele mai mari provocări logistice de până acum pentru echipa Aston Martin Red Bull Racing. Monopostul a fost urcat pe acoperișul clădirii cu o macara specială, iar locul de joacă al lui David Coulthard a fost spațiul amenajat pentru aterizarea elicopterelor.

“Am avut încredere absolută în echipă atunci când mi-a propus să pilotez pe acoperișul clădirii. Fără încredere totală nu ai cum să faci așa ceva. Dar senzația acolo sus a fost una incredibilă și nu credeam că voi putea trăi astfel de momente”, a spus Coulthard, de 13 ori câștigător al unei curse în Formula 1.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

 


Tags: , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
80 de ani de la victoria BMW 328 la Mille Miglia, 8 decenii de poveşti

BMW 328 şi victoria de la Mille Miglia - o poveste de 8 decenii care a definit marca bavareză, cu...

Închide