Dan Gîrtofan: „Un loc 3 excelent, după o bătălie foarte frumoasă”

| 25 iunie 2013 | 0 Comments

Dan Gîrtofan și Adrian Berghea, locul 3 la Transilvania Rally

Acțiune, adrenalină, probe frumoase și un rezultat excelent. Cam așa s-ar putea rezuma pentru Dan Gîrtofan și Adrian Berghea Transilvania Rally, care a avut loc la Cluj în weekend. Giri și Adi au reușit o evoluție foarte bună pe asflatul clujean, mai ales pe cea mai nouă și mai „tare” probă din campionat (la bătaie cu Poiana Brașov) și au terminat întrecerea pe un loc 3, care le aduce puncte importante în clasament.

„A fost un raliu foarte fain, cum se zice prin Ardeal. O cursă super, care a avut de toate, vreme caldă, ploaie, probe frumoase. Și care s-a încheiat cu un loc 3, după o luptă foarte spectaculoasă cu David Botka. Iar proba nouă, Beliș, a fost una incredibilă, excepțională. Mi-a plăcut la nebunie și chiar am fost felicitat de Francois Delecour pentru evoluția pe acea specială. Și asta în condițiile în care el a fost pe slick-uri, iar noi pe intermediare. Per total, a fost un raliu bun pentru noi și ne bucurăm pentru rezultatul obținut. Ne pare rău că nu am reușit să facem mai mult la echipe, dar promitem să ne revanșăm la următoarea etapă”, a spus Dan Gîrtofan, citat de Autostiri.ro.

Giri și Adi țin să ofere condoleanțe familiei spectatorului care a decedat în timpul ultimei probe speciale ale Transilvania Rally și asigurări echipajului Florinel Tincescu/Iulian Nicolaescu că le sunt alături pentru a trece mai ușor peste aceste momente dificile.

Locul 3 la Transilvania Rally pentru Giri și Adi reprezintă și o promisiune respectată în fața partenerilor și susținătorilor din 2013, Škoda România, Porsche Finance Group și Mobil 1 prin Lubexpert România.

Sursa: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro de Bogdan Popescu

Credit foto: rallymagazin.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Auto Slalom – Cupa Bulzesti

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman....

Închide