Dan Gîrtofan, start în Serbia Rally în weekend

| 20 septembrie 2018 | 0 Comments

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, cei doi echipieri Škoda România Motorsport, vor participa, în weekend, la Serbia Rally, penultima etapă a Balkan Rally Trophy, o competiție ce face parte din European Rally Trophy. Cei doi vicecampioni merg în țara vecină pentru a face o ultimă repetiție înaintea Raliului Sibiului.

„Suntem foarte entuziasmați și bucuroși că putem merge din nou la o etapă de raliu în afară. Este foarte important să ne vedem potențialul într-o luptă cu adversari pe care nu îi întâlnim în întrecerea internă. Pentru mine și Tudor va fi un raliu în care trebuie să ne regăsim acea încredere în mașină pe care am pierdut-o după accidentul de la Harghita.

Am încercat la Iași să o luăm pas cu pas și să ne reacomodăm cu mașina, să ne regăsim ritmul de top de care suntem capabili, dar a fost foarte dificil. Încă mai avem de muncă. Și tocmai de aceea am găsit în Serbia Rally un prilej numai bun de a face asta. Vom avea parte de probe frumoase aici, tehnice, dar și de viteză, care ne vor solicita la maxim priceperea și sperăm să facem o figură frumoasă”, a declarat Dan Gîrtofan.

Giri și Tudor nu vor fi singurii membri ai ProRally Team Brașov care vor lua startul la Serbia Rally. „L-am luat în Serbia și pe Andrei, fiul meu, care va participa, alături de Doru Vraja, în premieră, la o cursă în afara țării. Sunt sigur că va arăta lucruri interesante și frumoase acolo”, a mai adăugat driverul brașovean.

Serbia Rally 2018 se va desfășura pe asfalt, în perioada 21 – 23 septembrie. Competiția este una de tradiție și a ajuns deja la a 51-a ediție. Așa cum am spus mai sus, este penultima etapă a Balkan Rally Trophy, care a avut două runde și în România în 2018, Raliul Aradului și Raliul Moldovei.

Dan și Tudor sunt sprijiniți în 2018 de următorii parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto.

Credit foto: Rally Cow

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide