Dan Gîrtofan – Adrian Berghea, locul 3 la Tess Rally Romtelecom

| 25 martie 2014 | 0 Comments
Dan Gîrtofan - Adrian Berghea - Tess Rally Romtelecom 2014

Dan Gîrtofan – Adrian Berghea – Tess Rally Romtelecom 2014

Dan Gîrtofan, mulțumit de locul 3 la Tess Rally Romtelecom

Echipajul brașovean Dan Gîrtofan/Adrian Berghea a reușit un debut de sezon foarte bun în Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2014, obținând locul 3 la etapa inaugurală, Tess Rally Romtelecom, ce a avut loc în weekend pe drumurile din și în jurul Brașovului. Pe o vreme neașteptat de frumoasă pentru supranumele de Raliul Zăpezii, Giri și Adi au avut un ritm constant foarte bun cu a lor Škoda Fabia S2000 și, după o luptă frumoasă la vârf, au ocupat a treia treaptă a podiumului, în spatele câștigătorului Francois Delecour și a lui Marco Tempestini.

„A fost un raliu foarte bun, care ne-a plăcut la nebunie. Ritmul în bătălia pentru primele locuri a fost unul foarte ridicat și mă bucur că am putut să arătăm că putem fii din nou printre cei mai buni. Suntem foarte mulțumiți de locul 3, deși ne-am fi dorit să mai fi urcat încă un loc în clasament. Nu s-a putut pentru că Marco a făcut o cursă excelentă și a arătat că deja se împacă foarte bine cu noua mașină (n.r. Ford Fiesta R5). Spun eu că i se potrivește un asemenea bolid. Felicitări și lui Francois, care a demonstrat că este greu de învins. Dlelecour a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că este «very fast», lucru ce ne bucură și pe noi pentru că ne trage după el și ne face să ne dăm seama cum este să mergi foarte repede cu astfel de mașini”, a spus Dan Gîrtofan, citat de Autostiri.ro.

Giri a precizat că vremea superbă din timpul Tess Rally Romtelecom a favorizat spectacolul pentru numărul mare de fani care au luat cu asalt virajele de pe speciale: „Nici nu mai știu de când nu am mai prins așa o vreme super la Brașov. Asta garantat ca spectacolul să fie unul total, pe placul numărului mare de spectatori, care au venit să ne susțină. Timpul, organizarea, fanii, totul a fost perfect și asta ne-a făcut să avem o plăcere și mai mare de a pilota și de a merge la adevăratul potențial al mașinilor”.

Dan Gîrtofan a mai adăugat că „am avut un debut foarte fericit de sezon, cu un raliu lung, cu mulți km de probe speciale și care ne-a adus puncte importante în ierarhia generală. Avem astfel un moral bun pentru următoarea etapă, Raliul Aradului”.

Directorul Škoda România, principalul susținător al lui Giri și Adi este și el bucuros pentru startul reușit de sezon al celor doi brașoveni: „Sunt foarte fericit că băieții noștrii au reușit să aibă un raliu foarte bun, care a culminat cu o clasare pe podium. Giri și Adi au avut o evoluție bună, ce ne dă speranțe pentru actualul sezon al CNRD. Felicitări încă o dată și abia aștept cursa de la Arad”.

Dan Gîrtofan și Adrian Berghea se bazează în sezonul 2014 al CNRD pe sprijinul Škoda România, Porsche Finance Group și Mobil 1 prin Lubexpert România.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: cnr.ro


Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Adrian RĂSPOPA aproape de victorie în Raliul Moldovei Bacău

Cu un start excelent pentru Adrian RĂSPOPA, concretizat cu victorie pe prima probă specială a raliului, pilotul băcăuan anunța o...

Închide