spot_img

Dakar 2011. Despres: „Cea mai frumoasă specială parcursă vreodată!”

În ciuda dificultăţii traseului, recunoscută la unison de către toţi participanţii, speciala de ieri, dintre Arica şi Antofagasta a fost apreciată de concurenţii clasei moto drept una extrem de frumoasă.

Învingătorul Francisco Lopez a realizat o cursă strategică perfectă, la finalul căreia a obţinut prima victorie din acest an. Chiar dacă a venit mai târziu ca în ediţiile precedente ale Dakar-ului, chilianul se declară mulţumit.

Nu a fost deloc uşor! A fost mult praf pe traseu la început, iar în partea a doua, când traseul a fost mai curat, mi-am pierdut eşapamentul. Din fericire scurtarea specialei m-a ajutat să ajung al final cu bine. Una peste alta a fost o zi bună, mă simt bine şi pot conduce aşa cum îmi doresc”, a declarat la finalul probei Lopez.

Francezul Despres a reuşit să mai câştige ceva timp din avansul care îl desparte de Coma, fiind mulţumit de prestaţia sa de ieri: „Ziua de pauză a fost benefică, atât pentru motociclete cât şi pentru piloţi. Astăzi am avut parte de una dintre cele mai frumoase probe speciale pe care le-am alergat în întreaga mea carieră. Peisaj minunat, pilotajul a fost o plăcere, iar timpul de la final mulţumitor”.

De partea cealaltă, liderul la general, Marc Coma priveşte cu încredere spre următoarele etape ale Dakar-ului. „A fost o etapă extrem de tehnică. Au fost câteva porţiuni de motocros veritabil. Am avut de suferit în prima parte a probei în spatele lui Faria, însă spre final, peste dune, am putut merge în stilul meu. Să vedem ce va fi în zilele următoare”, a explicat ibericul.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,117FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri