Dacia: „Susținem valorile care trec testul timpului”

| 22 martie 2014 | 0 Comments

Dacia deschide pentru al şaptelea an la evenimentul care recompensează talentul şi valorile cinematografiei româneşt

Dacia: „Susținem valorile care trec testul timpului”

Dacia: „Susținem valorile care trec testul timpului”

Susținem valorile care trec testul timpului” este mesajul pe care Dacia îl transmite anul acesta la Gala Premiilor Gopo. Dacia deschide pentru al şaptelea an la evenimentul care recompensează talentul şi valorile cinematografiei româneşti, cu o flotă de 8 mașini compusă din modelele Duster, Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV şi Lodgy. Actori, regizori, producători și alte personalităţi ale lumii filmului românesc vor sosi luni, 24 martie, la gală, în Dacia. Cele 8 maşini care vor transporta invitaţii la eveniment vor îmbrăca haină festivă cu identitatea dedicată parteneriatului.

Filmul românesc a trecut demult graniţele țării, prin premiile obţinute la festivaluri importante din Europa. Dacia este marca europeană care a crescut cel mai mult în ultimii ani, în vânzări și imagine. Jucăm, așadar, în două industrii care au în comun recunoaştere internaţională, iar asocierea cu premiile industriei de film românesc este cu atât mai firească”, a declarat Anca Oreviceanu, director de comunicare Dacia.

Dacia invită toţi iubitorii de film să viziteze pagina oficială de facebook, www.facebook.com/DaciaRomania,  în perioada 20 – 24 martie, şi să participe la concursul prin care pot fi câştigate invitaţii la Gala Gopo. Un alt concurs va putea fi accesat în perioada 21 – 24 martie pe site-ul corporate, www.daciagroup.com, unde fanii filmului românesc pot câştiga zece invitaţii duble  la  „after-party”, petrecere susţinută de Dacia. Detaliile despre condiţiile de participare la ambele concursuri sunt disponibile atât pe facebook, cât şi pe site.

Dacia este un brand românesc autentic care aduce constant bucurie românilor, la fel cum, de 10 ani, încearcă să o facă şi cinematografia românească. Prin urmare, parteneriatul dintre Dacia şi Premiile Gopo, care, iată, anul acesta împlineşte 7 ani, mi se pare logic şi firesc. Nu văd cum ar putea fi altfel. Tot ce sper e ca lucrurile să nu se schimbe şi să rămânem împreună mulţi ani de-acum înainte”, a declarat Tudor Giurgiu, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul galei.

Gala Premiilor Gopo, la care sunt aşteptaţi în jur de 800 de invitaţi, va avea loc luni, 24 martie, la Opera Română, şi va fi transmisă în direct de Pro Cinema.

Dacia se află pe afişul Galei în calitate de sponsor începând din 2008. Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice şi de lungă durată ale Dacia, prin care compania susţine valorile româneşti.

Mai multe informaţii despre cea de-a opta ediţie a Galei Premiilor Gopo puteţi găsi pe site-ul www.premiilegopo.ro .

Sursa si imagine: Dacia Romania


Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda continuă să ofere experiențe e-Sports electrizante: Mazda – RX-Vision GT3 Concept

Mazda RX-Vision GT3 Concept Online Oportunitatea de a participa la campionatele FIA Gran Turismo Noul model de curse virtual Mazda,...

Închide