Cupa Domnești – Argeș

| 22 septembrie 2016 | 0 Comments

PosterToți argeșenii se pot bucura pe 1 octombrie de o experiență de neuitat, la ei acasă. Cel mai atractiv campionat de îndemânare auto din țară, International Autotest Challenge 2016 , revine la Domnești – Argeș.

Cupa Domnești – Argeș se va desfășura sâmbătă 1 octombrie, în parcarea Târgului Săptămânal Domnești, de la ora 10:30.

Pasionații de automobilism sunt invitați să se încrie la concurs, fie sunt piloți cu experiență care dețin automobile de competiție sau construite artizanal, fie că sunt șoferi amatori și conduc o mașină de serie. Ei trebuie doar să fie dornici să-și dovedească îndemânarea, parcurgând fără greșeală traseul de concurs, contra cronometru. Au ocazia să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan chiar și tinerii peste 10 ani. Juniorii și șoferițele beneficiază de grupe de concurs speciale.

După succesul “Cursei Campionilor” din toamna lui 2014, Primăria Domnești, puternic implicată în organizarea acestei competiții alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, a decis să găzduiască din nou, în condiții excelente, cei mai buni piloți din țară la îndemânare auto.

Concursul:

Prima parte

10:30 – antrenamente cronometrate
11:45 – manșele  I și II de concurs (durata lor variază în funcție de numărul de concurenți), afișarea clasamentului pe grupe, clase și Open

Poziția în clasament e dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Partea a doua – Slalom Paralel

Cea mai palpitantă parte a cursei se desfășoară în sistem piramidal, poliții concurând pe perechi, prin eliminare. Cel care elimină toți ceilalți piloți e desemnat câștigător.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu produse de la Michelin, Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli, înghețată Corso, service de roți gratuit oferit de AutoZone, cupe și diplome.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltarea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Sursa:  comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Goodyear confirmat drept furnizorul oficial de anvelope pentru Pure ETCR

Goodyear urmează să dezvolte pentru Pure ETCR o anvelopă care va încorpora o combinație de tehnologii inspirate de cele mai...

Închide