spot_img

CNR. Vali Porcişteanu: „Vă aşteptăm alături de noi la Raliul Iaşului!”

„Dragi Prieteni,

Ne dorim sa marim cercul zecilor de mii de oameni pasionati de motorsport din Romania! Si ne adresam celor care au fost poate prea ancorati in cotidian pentru a-si permite un pic de timp pentru relaxarea, bucuria si emotia care sunt specifice automobilismului de performanta, dorindu-ne sa se bucure de viteza, de spiritul de sportivitate, de perseverenta si profesionalismul tinerilor care tintesc la varful piramidei.

Pentru asta ne ducem noi la ei acasa. Noi, Vali Porcisteanu si Alina Bunica, alaturi de partenerul nostru Valvoline! Am facut zeci si zeci de vizite la cei implicati in industria de lubrifianti si piese auto, pentru a-i invita sa participe alaturi de noi la Raliul Iasului 2010. Un demers prin care, impreuna cu partenerul nostru Valvoline, ne-am dorit sa contribuim la cresterea fenomenului automobilismului sportiv in Romania.

In plus, Valvoline s-a gandit sa ne ureze drum bun tot drumul, amintindu-ne ca suntem parteneri si pe tot parcursul raliului: sunt kilometri intregi de banda de demarcatie cu insemnele Valvoline care le ureaza drum bun sportivilor inscrisi la Raliul Iasului 2010. Si suntem pregatiti sa facem spectacol la Superspeciala, alaturi de partenerul nostru Valvoline.

Vallino si Valvoline suna asa de apropiat incat alaturarea devine naturala. Vallino ne echipeaza pe toti cu imbracaminte de calitate, iar brand-ul Vallino aproape ca se dilueaza pana la suprapunere cu vectorul sau de imagine Vali Porcisteanu, in armonie tintind la varful piramidei performantei.

In plus, parteneriatul Valvoline cu Alina Bunica – cel mai performant pilot femeie din campionat, aduce caldura si stralucirea feminina alaturi de fermitatea performantei.

Mie personal parteneriatul cu Valvoline imi aduce confortul performantei tehnice cu traditia. O traditie care dateaza din 1866, cand a fost inregistrat pentru prima data un brand de lubrifianti. Pe atunci, lubrifiantii erau dedicati motorului cu aburi, dar acestia, ca si marca Valvoline, au probat calitati de exceptie, dovada ca au rezistat asa de bine in timp, prin generatii de motorsport si nu numai.

Alaturi de noi, Prista Oil, distribuitorul oficial al Valvoline in tarile din Estul Europei, sustine sportul cu motor in cea mai aleasa forma a sa de exprimare in Romania, Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010, si participa la eforturile organizatorilor sperand ca Raliul Iasului sa fie din nou cea mai bine organizata etapa din campionat.

Va asteptam alaturi de noi la Raliul Iasului!”

Vali Porcişteanu!

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri