spot_img

Claudiu Barbu: cateva cuvinte despre aventura spre Baja Troia – Turcia

Baja Troia Turcia – 2017!

Dupa cateva modificari semnificative la ambreiaj si variator (realizate cu sprijinul ASP GROUP EAST, #PolarisOficial) si reglari de suspensie (realizate cu Rallygps), am luat startul in Prologul de ieri, fara sa fi avut timpul necesar pentru efectuarea testelor impuse de noua configuratie. Timpul slab obtinut ne-a plasat pe pozitia 14 la sfarsitul primei zile.

In urma sfaturilor oferite de cei de la BestRide.ro astazi am reusit sa recuperam 10 pozitii, si sa reusim sa terminam ziua pe un loc 4 la General (Open) Auto.

Urmeaza inca doua zile in care trebuie sa manifestam prudenta (stiu clar ce as „pati” de la Somodean Nelu intr-o astfel de situatie), datorita gradului de periculozitate extrem de ridicat, total nespecific unei curse de Rally Raid.

Cateva cuvinte despre aventura spre Baja Troia – Turcia:
In primul rand, totul a inceput inca de la granita. Granita cu Turcia. Dupa ce am trecut prin 7 filtre, cu toata aparatura si bagajele verificate, date jos din Touareg si din/ de pe Polaris, ni s-a spus ca nu putem trece, intrucat ne lipsesc cateva acte. Desi am fost tinuti afara trei ore intr-un vant de cod portocaliu cu ploaie si 4 grade (proaspeti veniti din Maroc, de la 40 de grade), am gasit taria sa ne intoarcem inapoi in Bulgaria, sa reflectam putin la situatia in care ne aflam, si sa ne organizam pentru a ne pune actele la punct.

La ora 22.00 am apelat la un birou notarial din Romania, caruia i-am explicat situatia in care ne gasim, si care, in cele din urma ne-a sprijinit in toate demersurile, care au durat pana la ora 03.00 dimineata. In tot acest timp, Iuliana, sprijinita de persoanele de baza din Reinvent Consulting, au reusit sa faca fata efortului de a se mobiliza, desi abia plecasera de la birou dupa un sprint de o saptamana de efort sustinut cu program prelungit pentru depunerea situatiilor financiare cu inchidere de trimestru. Salariati trimisi la 12 noaptea sa bata la usa unor alti salariati carora le-a murit telefonul peste noapte, dar care nu au avut norocul sa scape de bratul lung al rally-raid-ului 😀.
In cele din urma, actele necesare au ajuns la noi cu un „curier” de noapte, si dupa aproape 20 de ore petrecute in vama, am reusit sa ajungem la verificarile administrative cu doar 5 minute inainte de a se inchide. Ne simteam ca in filmele americane, cand bomba se dezamorseaza tot timpul cu 3 secunde inainte de un posibil dezastru.

Sper ca pana la sfarsit, legat de probleme, sa nu ramana de povestit decat despre serpi si alte animale salbatice pe care le poti intalni destul de usor in Turcia.

VIA profilul sportivului

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri