Bogdan Marişca: după o pauză de o etapă, din nou la start!

| 11 iulie 2019 | 0 Comments

După două etape de macadam, Campionatul Național de Raliuri revine la finalul acestei săptămâni cu un raliu 100% de asfalt. Raliul Perla Harghitei, ajuns la cea de-a 27-a ediţie, se desfăşoară vineri şi sâmbătă şi va avea 12 probe speciale cu o lungime totală de 121,65 km. Absent runda trecută la Bacău, Bogdan Marişca va fi unul dintre competitori la Odorheiu Secuiesc, la volanul aceluiaşi Ford Fiesta R5, dar de această dată alături de copilotul Karoly Borbely.

„Nu am fost prezenţi la Bacău, dar am anunţat încă de la început că nu vom avea un sezon complet. Revenim la Harghita, un raliu frumos şi care ne place, de această dată în echipaj cu Karoly Borbely. Sperăm să ne aducem aportul la o nouă victorie în clasamentul pe echipe şi ne dorim o cursă bună, antrenantă, pentru toţi cei prezenţi, deopotrivă spectatori şi sportivi”, a declarat Bogdan Marişca, citat de autostiri.ro, care deţine recordul de victorii, 4, la Raliul Harghitei, alături de Ludovic Balint și Constantin Aur. Pilotul Napoca Rally Academy s-a impus ultima dată la ediția din 2017, iar anul trecut a încheiat pe 2 la general, în spatele coechipierului Simone Tempestini.

Raliul Perla Harghitei 2019 va avea la start 74 de echipaje şi este etapa care pune punct primei jumătăți a Campionatului Naţional.

Echipajul Bogdan Marişca – Karoly Borbely este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, Europa FM.

Credit foto: Rally Cow

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide