Auto Blic prezintă: Marea finală Promo Rally TOTAL powered by SDS se alergă la Prejmer

| 19 februarie 2019 | 0 Comments

Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school se pregătește pentru finala sezonului, programată în 24 februarie, pe circuitul de la Prejmer, urmând să fie prima competiție sportivă din noul mandat al conducerii FRAS.

Întrecerea brașoveană își va premia cu această ocazie câștigătorii, iar weekend-ul de la Prejmer Circuit începe încă de vineri, cu primul raliu virtual din România, continuând și sâmbătă, când sunt invitați piloți din Campionatul Național Rally 2 pentru o întrecere care poartă numele de Rally2 Trackday Challenge.

La capătul unui sezon care s-a bucurat de un interes ridicat și a inaugurat locații noi în mini-campionatul brașovean destinat amatorilor, organizatorii promit o finală pe măsură, inclusă într-un weekend dedicat sportului cu motor real și… virtual. Pe durata celor trei zile, de vineri după-amiază și până duminică, va avea loc primul raliu virtual din România, organizat de Racing Sim, în colaborare cu SAFE | driving school, competiție în care concurenții pot experimenta senzațiile oferite de un simulator profesional Vesaro.

Probele incluse în Virtual Rally Romania sunt celebrele Transfăgărășan și Poiana Brașov, cu cinci sectoare cronometrate distincte și un shakedown de 10 minute, la bordul unui model virtual Citroen C3 WRC.

Ziua de sâmbătă va fi destinată unui alt tip de concurs, în care piloții care au alergat în Campionatul Național Rally 2 Dunlop se vor întrece cu mașini similare, într-un concurs asemănător cursei campionilor. La invitația SAFE | driving school, care are sediul la circuitul din Prejmer, piloții Rally2 se vor întrece cu mașini identice puse la dispoziție de școala brașoveană de conducere defensivă.

Ziua de duminică va vedea amatorii care aleargă în campionatul Promo Rally luând prim-planul, aceștia urmând să se întreacă pe parcursul a patru manșe, cu una de recunoașteri necronometrate, o manșă de antrenament și două manșe de concurs, care, cumulate, vor da clasamentul final.

Ca și la runda inaugurală a seriei, alergată tot la Prejmer Circuit, la finele lui septembrie 2018, organizatorii vor pune la dispoziție facilitățile circuitului, cu catering, briefing pentru concurenți, tribună, iar tombola desfășurată întreg sezonul va continua. De asemenea, câștigătorii fiecărei clase la final de campionat, vor primi premii surpriză.

Înscrierile online sunt deschise până vineri, 22 Februarie, ora 20:00.

Promo Rally TOTAL powered by SDS este susținut de partenerii principali TOTAL România și SDS – SAFE | driving school și organizat de clubul ACS Auto Blic sub egida FRAS, MTS, AJAS Brașov.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, moral bun înaintea macadamului de la Raliul Sibiului

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza vor avea din nou „de lucru”, vineri și sâmbătă, după o pauză de câteva săptămâni....

Închide