Aero Drift Weekend – IASI

| 18 aprilie 2016 | 0 Comments

Aero Drift weekendPeste 6.000 de oameni au fost prezenti la Aero Drift Weekend, eveniment desfasurat in premiera la Aeroportul Iasi.

Iesenii care au venit astazi la Aeroportul Iasi au avut parte de un weekend plin de adrenalina. AERO DRIFT Weekend a adunat pe pista veche a Aeroportului Iasi peste 6.000 de oameni care au s-au putut bucura de un show complex de motorsport, un eveniment unic in Iasi, organizat de Clubul Sportiv Iasi Rally Racing Team, partener fiind si Aeroportul International Iasi.

AERO DRIFT Weekend a inceput la ora 11:00, cu demonstratii de karting si offroad. Pe pista au intrat apoi prototipuri realizate de Universitatea Tehnica din Iasi, proiecte recunoscute la nivel mondial, iar show-ul a continuat cu un numar pregatit de pilotii Gabi Seserman si Adrian Andronache, campioni la motociclism. Un spectacol de drift a fost oferit de trei piloti de top: Catalin Trifan, Ilarion Grigorici si Bogdan Padurariu, cei mai reprezentativi piloti pentru aceasta ramura de motorsport.

Invitat special a fost pilotul de raliuri Claudiu David, fost participant in Campionatul Mondial, in prezent pilot trainer. Si Claudiu Vasilache, pilotul cu cele mai bune rezultate din ultimii 25 de ani la Iasi, a fost prezent la Aero Drift Weekend. Show a facut inclusiv echipa Rider Academy, venita pentru prima data la Iasi, pentru a prezenta publicului o demostratie de conducere defensiva de motociclism. Spectacolul a mai cuprins: rally, coasta, off-road si aeromodele.

Publicul a avut ocazia sa admire o frumoasa expozitie de limuzine de epoca, toate restaurate si perfect functionale. 14 bijuterii pe patru roti au fost aduse in apropiere de pista, oferind un plus de eleganta evenimentului. Spectacol au oferit si tinerii din trupa Planet Dance, care au incantat privirile celor prezenti cu un moment artistic chiar pe pista. Evenimentul de astazi a fost presarat si cu alte surprize pregatite de organizatori. Cei mai norocosi au castigat, pe baza biletelor gratuite primite si prin tragere la sorti, 50 de premii.

Show-ul a continuat si in aer. Pe langa aeromodele, pe toata durata evenimentului, traficul aerian la Aeroportul Iasi s-a desfasurat conform orarului obisnuit, astfel ca publicul a putut vedea de aproape inclusiv aeronavele care au aterizat sau au decolat de pe noua pista. Spectacolul s-a desfasurat intr-un cadru foarte bine organizat si securizat – au fost prezenti politisti, jandarmi, echipe ISU si SMURD, si nu au fost inregistrate incidente.

Video: YouTube


Tags: , , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide