spot_img

2 milioane de baterii Rombat anul acesta

Producatorul autohton de baterii auto Rombat a fabricat in decembrie unitatea cu numarul 2 milioane, fiind un Premier 75, unul dintre cele mai vandute modele al companiei bistritene.

„Dupa producerea unui milion de baterii in luna iulie, iata ca am reusit sa ajungem si la bateria cu numarul 2.000.000 cu aproape o luna inainte de sfarsitul anului”, a declarat Ioan Repede, directorul general al Rombat.

Bateria Premier 75 este produsa din 2007, anul trecut ea beneficiind de un „facelift”. Gama Premier are urmatoarele caracteristici: baterie etansa, capace duplex cu indicator de stare si arestor de flacara ce permite evacuarea gazelor din baterie si o protejeaza impotriva patrunderii flacarii in interior, capace cu dopuri „push in” ce asigura etansarea totala, gratare expandate din aliaj PbCa.

In luna noiembrie, Rombat a inregistrat si un record de vanzari de 260.850 de baterii vandute intr-o singura luna. Pentru ultimul trimestru al anului se estimeaza o productie de peste 700.000 de baterii.

In acest moment din productia totala 55% este destinata exportului. Franta este principala piata de desfacere din afara tarii unde detin o cota de piata de 10%.

Cifra de afaceri estimata pentru anul in curs este de aproximativ 65 de milioane de euro, in crestere cu 30% fata de nivelul anului trecut.

Conform planului de dezvoltare, compania intentioneaza sa ajunga in 2015 la 3 milioane de baterii produse anual si o cifra de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro.

Se pare ca in Romania sunt si oameni care se descurca si pe timp de criza si reprezinta tara intr-un mod frumos .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri