YACCO RACING ROMANIA, primul podium din 2017

| 4 mai 2017 | 0 Comments

Campionatul National de Viteza in coasta a debutat week-end-ul trecut la Rasnov, dupa o amanare inspirata cu o saptamana a etapei, de catre organizatori si FRAS.

Astfel prima etapa a avut toate ingredientele unei competitii de succes: o prima zi insorita cu viteze ametitoare ale bolizilor de concurs si o a doua zi cu ploaie pe intreaga zi, ceea ce a facut ca sansele concurentilor sa fie egale in lupa cu secundele.

Echipa noastra a reust sa urce pe a 3-a pozitie a podiumului, in ciuda iesirii in decor a BMW-ului 135D pilotat de Marian Nica, dupa o abordare prea curajoasa a unui viraj. Vestea buna este ca BMW-ul o sa fie gata la urmatoarea etapa sa isi aduca importanta contributie la rezultatul echipei.

Cea mai buna pozitie in echipa a fost ocupata de Lyuben Kmenov care a reusit un loc doi la OPEN cumulat cu un parcurs extrem de spectaculos al traseului, cu al sau Mitsubishi Evo de peste 700 c.p.

Costi Stratnic si a sa exotica Dacia STCC a reusit sa castige grupa GT (dedicata automobilelor cu propulsie) dar si sa incante spectatorii cu aparitia acestui bolid unic la noi in tara.

Aurelian Andronache, a urcat asa cum ne-a obisnuit pe podium la clasa H3, dupa o lupta extrem de grea cu concurenti extrem de puternici, obtinand locul 3.
Marian Andrei, debutantul Yacco Racing, a reusit sa isi imbunatateasaca constant timpii, urcand pe podium de doua ori, castigand in clasamentul rezervat debu-tantilor si iesind pe locul 3 la grupa N1.

Multumim Yacco Romania pentru lubrifierea in parametrii optimi a masinilor de concurs.  Multumim BCR, Autonet Import, Admiral, Flamicom, DACIA, Ihunt.ro, Cavale-ria.ro pentru sustinerea in acest campionat. Multumim Malina pentru un catering delicios. Multumim Ramycom Motorsport pentru suportul tehnic.

Multumim voua spectatorilor pentru ca indurati vremea mai putin potrivnica si ne sustineti la fiecare etapa precum si organizatorului AUTOBLIC si FRAS pentru organizare exemplara.

Sursa si imagini: comunicat de presa


Tags: , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare ‘Electric Mission’

Kia și World Shopper vor lansa un document la Salonul Auto de la Geneva în 2019, oferind perspectivele asupra viitorului...

Închide