WTCC. Tom Coronel la volanul unui BMW 320 TC in 2011

| 13 ianuarie 2011 | 0 Comments

Prima schimbare de anul acesta este trecerea olandezului Tom Coronel de la Seat la BMW. Cu toate ca BMW si-a anuntat retragerea din WTCC, vor sustine in continuare pilotii independenti furnizandu-le material de concurs.

Insa aceasta nu este singura modificare, echipa ROAL Motorsport revine in WTCC dupa o absenta de 1 an de zile.

Roberto Ravaglia directorul ROAL Motorsport a declarat: ” Pachetul tehnic dezvoltat de BMW Motorsport are cu siguranta potential si cred ca va permite echipelor private sa tinteasca catre rezultate la cel mai inalt nivel. Contributia unui pilot rapid si experimentat precum Tom Coronel va contribui la obtinerea unor performante de top.“

Echipa ROAL a fost prezenta in WTCC intre anii 2005 si 2009, in aceasta perioada a obtinut 7 victorii pentru constructorul bavarez.

Coronel a mai alergat pentru BMW din 2001 pana in 2004 in campionatul european si olandez de turisme. El a declarat: „Este extraordinar ca voi alerga pentru cei de la ROAL Motorsport este o echipa castigatoare, mai ales ca este condusa de Roberto cu care am si concurat in anii ’90”.

Palmaresul pilotului olandez in varsta de 38 de ani contine trofeul independentilor din WTCC in anii 2006 si 2009, si in 2010 a obtinut locul 8 in clasamentul general final in WTCC.


Tags: , , , , ,

Category: Altele, MotorSport, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare ‘Electric Mission’

Kia și World Shopper vor lansa un document la Salonul Auto de la Geneva în 2019, oferind perspectivele asupra viitorului...

Închide