Weekendul 14-15 Octombrie aduce Trofeul Opel

| 12 octombrie 2017 | 0 Comments

Ultima etapa din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă in acest an va avea loc în weekendul 14 -15 octombrie 2017 și se va desfăşura pe drumul ce leagă Braşovul de Poiana Braşov. Pe 13 octombrie vor fi prezentate echipele de piloți, iar pe 14 octombrie noul Opel Insignia, Astra și sportivul Adam Rocks S vor deschide cursa de la Brașov.

Opel este partenerul oficial al acestei etape decisive a CNVC.

Alături de noul Insignia, publicul va putea admira și cel mai nou SUV de la Opel, Crossland X.

Cristian Milea, Country Director Opel România a declarat: ”Prin acest parteneriat ne propunem să susținem pasiunea pentru sportul cu motor și să aducem gama Opel în mijlocul fanilor acestui campionat.

Ca și anul trecut, așteptăm cu nerăbdare ca modelele Opel să deschidă etapa de la Brașov. Pe lângă momentul deschiderii, marcăm prezența noastră la această etapă prin expunerea a două noi modele Opel, noul Insignia și Crossland X.

Acestea aduc o multitudine de tehnologii de ultimă generație în segmentele din care fac parte, la prețuri extrem de competitive. Cele două noutăți din portofoliul nostru vor fi expuse în zona de start împreună cu alte modele din gama Opel.”

“Un parteriat cu marca Opel nu poate decât să ne onoreze și să aducă un beneficiu major competițiilor de acest gen” a declarat Mihai Leu, organizator al etapei finale a Campionatul Naţional de Viteză în Coastă alături de Auto Blic.

Traseul Trofeului Opel are o lungime de 5 kilometri şi o diferenţă de nivel între start şi stop de 235 metri.


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Copie la indigo

Pasiunea pentru motorsport a readus echipele şi piloţii pe traseul de la Şugaş Băi. După Raliul Perla Harghitei, sub presiunea...

Închide