WEC: testul final pentru BMW M8 GTE înaintea prologului de la Le Castellet

| 13 martie 2018 | 0 Comments

În această săptămână, BMW M8 GTE va efectua ultimul test de anduranţă la Aragón (Spania) înaintea prologului oficial al Campionatului Mondial FIA de Anduranţă (WEC) care va avea loc la Le Castellet (Franţa), la 7 aprilie.

Va fi pentru prima dată când BMW M8 GTE se va întâlni cu adversarii săi din categoria GTE Pro cu care se va confrunta în lunile următoare, inclusiv în cursa de 24 de ore de la Le Mans (Franţa).

Piloţii oficiali BMW Philipp Eng (Austria), Augusto Farfus (Brazilia) şi Martin Tomczyk (Germania), precum şi juniorul BMW Motorsport Mikkel Jensen (Danemarca) vor fi prezenţi la testul de la Aragón.

Va fi prima apariţie a lui Jensen în programul BMW M8 GTE şi o ocazie bună de a se familiariza cu modul în care se desfăşoară activitatea la circuit. Jensen va fi prezent la toate cursele WEC din 2018 în calitate de pilot de rezervă.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, WEC

Citește articolul precedent:
Premieră mondială, aplicație Bosch: cheile unui autovehicul sunt de domeniul trecutului

Gestionare sigură și fără stres a cheii prin intermediul smartphone-ului. Digital, nu analogic: cu ajutorul aplicației Perfectly Keyless, Bosch integrează...

Închide