VLN: trei BMW M6 GT3 în Top 10 – victorie la clasă pentru BMW M4 GT4

| 28 iunie 2018 | 0 Comments

Week-end de cursă de succes pe Nordschleife: trei modele BMW M6 GT3 s-au clasat în Top 10 la cea- de-a 60-a ediţie a Cupei ADAC ACAS H&R, a treia etapă a sezonului 2018 din campionatul de anduranţă VLN ce se desfăşoară la Nürburgring. Alexandre Imperatori (Elveţia) şi Jens Klingmann (Germania) au ratat de puţin o clasare pe podium cu #3 BMW M6 GT3 înscris de Falken Motorsports. Jonathan Hirschi (Elveţia), Hunter Abbott (Marea Britanie) şi Jordan Tresson (Franţa) au dus #35 BMW M6 GT3 pe poziţia a şasea pentru Walkenhorst Motorsport.

Şi cel de-al doilea BMW M6 GT3 al echipei Walkenhorst Motorsport a încheiat în Top 10. Henry Walkenhorst, Andreas Ziegler şi Rudi Adams (toţi din Germania) au format echipajul care a pilotat maşina #36 pe parcursul celor patru ore.

Locul al nouălea din clasamentul general a însemnat că cei trei au obţinut victoria în categoria SP9 Masters. Securtal Sorg Rennsport a obţinut o altă victorie la clasă. Echipa a rezistat concurenţei din categoria SP10 şi a sărbătorit o dublă clasare pe podium cu BMW M4 GT4. Heiko Eichenberg şi Yannick Mettler (ambii din Germania) au reuşit victoria cu #828 BMW M4 GT4, în timp ce locul al treilea a revenit #180 BMW M4 GT4, echipajul fiind format din Torsten Kratz (Austria), Stefan Beyer şi Emin Akata (ambii din Germania).

Spectatorii au asistat la o cursă palpitantă şi în clasa V4, unde 20 de modele BMW 325i s-au luptat pentru victorie. Christopher Rink, Danny Brink şi Philipp Leisen (toţi din Germania) au obţinut victoria pentru Pixum Team Adrenalin Motorsport. În cea de-a treia etapă a campionatului de anduranţă VLN, peste 50 de maşini BMW s-au aflat la start, obţinând cinci victorii de clasă. A patra etapă a sezonului are loc la 7 iulie. Echipele vor concura pentru puncte şi clasări în cea de-a 49-a ediţie a Trofeului Adenauer ADAC Rundstrecken.

Imagine: autosprint.ch

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noile R 1250 R, R 1250 RS şi R 1250 GS Adventure

Noile BMW R 1250 R, R 1250 RS și R 1250 GS Adventure – Roadster, Sport Touring și Adventure în...

Închide