Video: Primele detalii despre ŠKODA KODIAQ RS

| 13 septembrie 2018 | 0 Comments

›   Modelul sportiv din vârful gamei KODIAQ va fi lansat la Salonul Auto Internaţional de la Paris 2018

›   Primul SUV ŠKODA cu faruri full-LED şi Virtual Cockpit în dotarea standard

›   Pentru prima dată pentru un SUV ŠKODA, este disponibilă opţional culoarea exterioară Race Blue

›   Datorită sistemului Dynamic Sound Boost, puterea motorului poate fi simţită şi mai direct

ŠKODA dezvăluie câteva detalii despre ŠKODA KODIAQ RS, înainte de lansarea în premieră mondială a SUV-ului sportiv, la Salonul Auto de la Paris, în octombrie 2018. ŠKODA  publică un video cu prime imagini ale farurilor full-LED, cu Virtual Cockpit şi cu noua funcţie Dynamic Sound Boost, care accentuează şi mai mult caracterul dinamic al modelului ŠKODA KODIAQ RS, cu un sunet şi mai plin şi mai sportiv.

Cu cel mai puternic motor diesel din producţia de serie oferit vreodată de ŠKODA (176 kW, 240 CP), plus tracţiune integrală şi suspensii adaptive, primul SUV de înaltele performanţe al mărcii este conceput pentru sportivitate, din toate punctele de vedere. Caracterul dinamic al maşinii este accentuat de efectul cristalin al farurilor full-LED, care sunt incluse în dotarea standard, precum şi de limbajul de design specific al mărcii. În video, maşina este finisată în culoarea exterioară opţională Race Blue, care este disponibilă pentru prima dată pentru un SUV ŠKODA.

Layout nou, sport al afişajului Virtual Cockpit

În dotarea standard a modelului ŠKODA KODIAQ RS este inclus şi afişajul Virtual Cockpit, care poate fi ajustat în manieră individuală. „Sport” este al cincilea mod de afişare şi aşează turometrul şi vitezometrul în poziţie centrală.

KODIAQ RS este primul model ŠKODA oferit vreodată cu Dynamic Sound Boost. Acest sistem sofisticat foloseşte datele de la sistemul electronic de bord al maşinii şi variază şi accentuează sunetul motorului în funcţie de modul de condus selectat. Astfel, rezultă o experienţă captivantă, motiv pentru care condusul modelului ŠKODA KODIAQ RS devine chiar şi mai atractiv.

ŠKODA KODIAQ RS va fi prezentată publicului în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, în octombrie 2018.

Video: YouTube

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

 


Tags: , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan și Tudor Mârza luptă pentru titlul de campion european în Portugalia

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza luptă în Portugalia pentru titlul de campion ERT

Închide