spot_img

Victor Ponta renunţă la raliuri din 2012!

Raliul Iaşului – Dunlop este una dintre ultimele competiţii sportive la care mai poate fi văzut liderul Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, conform declaraţiilor făcute vineri dimineaţa de politician.

‘Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singură etapă, la Bacău, după care îi las pe alţii mai tineri şi mai buni decât mine’, a declarat jurnaliştilor Victor Ponta, cu puţin înainte ca autovehiculul cu care acesta participă alături de pilotul Edwin Keleti la competiţia Raliului Iaşiului să se alinieze la linia de start.

El a precizat că 2012 va fi un an greu, un an al competiţiilor politice, motiv pentru care nu va mai avea timp să participe la competiţiile sportive.

‘În 2012 e o altă etapă, mult mai puţin plăcută decât asta. Marea problemă e că dacă câştig cumva, după 2012 urmează etape şi mai rele. În politică nu-i ca la sport, nu se compară’, a subliniat liderul PSD.

După experienţa negativă de anul trecut, când în apropiere de localitatea Cioca Boca autovehicului în care se afla echipajul Keleti-Ponta a ieşit în decor, liderul PSD a recunoscut că traseul din zonă îi dă în continuare emoţii.

‘Anul trecut nu am reuşit să ajung la final. Sper ca de data asta, spre deosebire de anul trecut, Cioca Boca să-mi poarte noroc. E acelaşi traseu, trec tot pe acolo. Ştiu locul foarte bine şi eu şi pilotul meu. De data asta cred că nimerim drumul. Am emoţii, o să trecem cu bine. Nu-i asta o problemă’, a mai spus, mai în glumă mai în serios, Victor Ponta.

Acesta şi-a exprimat speranţa ca la speciala de la Râpa Galbenă, care reaminteşte de circuitul de la Monte Carlo, să fie prezenţi cât mai mulţi iubitori ai cailor putere.

Sursa: AGERPRES

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri