spot_img

Vali Porcisteanu face show la Trofeul Sinaia

Cel mai rapid pilot roman de raliuri, Valentin Porcisteanu, si-a anuntat prezenta la Trofeul Sinaia

Cel mai rapid pilot roman de raliuri, Valentin Porcisteanu, si-a anuntat prezenta la Trofeul Sinaia, etapa a 5- a din Campionatul National de Viteza in Coasta.

Prezenta lui Vali Porcisteanu la Sinaia, devenita deja o aparitie de traditie pentru pilotul care entuziasmeaza de cativa ani buni fanii prezenti pe marginea traseului din statiunea de pe Valea Prahovei, este punctul culminant al unui maraton de aparitii publice pe care le reuseste pilotul BCR Leasing Rally Team in aceasta perioada.

In urma cu doar cateva zile Vali Porcisteanu a fost prezent alaturi de cantareata Alessia la casa de copii „Mia” din capitala, unde le-a oferit celor mici bucuria unei plimbari cu masina in timp ce artista i-a incantat cu vocea ei deosebita. A urmat apoi organizarea unei sesiuni demonstrative de indemanare alaturi de cantaretul Kamara, sesiune care a facut subiectul stirilor ProTV.

Cel mai important jucator de hockey din echipa nationala, Roberto Gliga, a primit din partea VPDS un curs de conducere defensiva. In contrapartida, singurul hockeist roman care evolueaza intr-un campionat puternic din strainatate l-a invatat pe Vali Porcisteanu sa patineze. Schimbul de experienta a fost preluat de sport.ro.

„Sunt deosebit de multumit de activitatea de PR pe care am avut-o in ultima perioada. Am reusit lucruri interesante si nu ne vom opri aici. Impreuna cu echipa care se ocupa de imaginea mea lucrez la cateva evenimente foarte fierbinti in vara aceasta, insa asta nu inseamna ca voi lasa competitiile pe planul secund. Ma duc intr-adevar la Sinaia pentru a face spectacol pentru fanii pe care ii ador, insa voi evolua si cu masina mea de concurs, la volanul careia voi reveni cu cateva zile inainte de Sinaia pentru o sesiune de teste. Reusitele pe partea de promovare mi-au dat o energie deosebita si promit sa ma pregatesc cat se poate de bine pentru Raliul Sibiului” a declarat cel mai mediatizat pilot roman, care este sustinut in acest sezon de BCR Leasing, Omniasig, Mobil 1 prin Star Lubricants, Pirelli, Colina Motorsport, Wheels Spedition, Wolvesland Straja-Lupeni, Cronus eBusiness, Nespresso, VPDS, Cabana Edelweiss, Radio ZU, Ludicass si PMRacing.

Sursa: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro de PMRacing

Credit foto: Serban Constantin

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri