spot_img

Trofeul SERUS – Râșnov – Update înscrieri

Mai întâi câteva cifre. Cu cinci zile înainte de închiderea înscrierilor pentru Trofeul SERUS, prima etapă a sezonului din Campionatul Național de Viteză în Coastă DUNLOP, organizatorii au procesat cererile a 9 piloți cu licență de debutant, 9 piloți cu licență de raliu, 4 piloți cu licență pentru autovehicule istorice și ”doar” 20 de piloți cu licență de coastă.

”Suntem un pic îngrijorați de încetineala cu care trimit, în special piloții de coastă, solicitările pentru etapa de debut a sezonului,” a declarat Cristian Andrei, directorul organizatoric al evenimentului.

”Suntem în perioada când ne pregătim cu materialele pentru tipar necesare desfășurării unei etape naționale (Regulament Particular, Plan de Securitate, Publicitatea organizatorului, etc.) pe de-o parte, iar pe de altă parte pregătim amenajarea zonelor pentru parcul se service. Toate aceste activități depind direct de numărul de participanți.

De aceea vin cu rugămintea către toți cei care doresc să participe la Trofeul SERUS să nu lase pe ultima zi (Luni, 1 Aprilie) trimiterea cererii de înscriere. Solicităm asta pentru că ne dorim ca începând de luni să eliminăm cuvântul ”estimăm” din vocabularul nostru organizatoric înlocuindu-l cu numărul corect de participanți,” a încheiat Cristian Andrei, citat de autostiri.ro.

Prin urmare, organizatorii Trofeului SERUS vă invită să faceți un ultim inventar în garaj și împrejurimile sale, iar dacă lucrurile sunt așa cu v-ați planificat, chiar dacă mai sunt mici retușuri de pus la punct, trimiteți cererea de înscriere în acest sfârșit de săptămână pentru a scăpa măcar de această grijă ”birotică” care apasă pe toată lumea.

Vorba lui Cristian Andrei: ”Vă așteptpm cu drag!”

Trofeul SERUS este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic Brașov, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și este susținut de Service Auto SERUS alături de TOTAL România, în calitate de parteneri principali.

Parteneri oficiali: PRO-XKONVEKTA, OMNIAISIG, CYCLON MOTORSPORTZIZIN – APE MINERALESILNEF SECURITY, TURBOCAR SERV, ANGELLI, INFINITY TROPHY, KAUFLAND e-RALLY TEAM.

Trofeul SERUS este susținut de Primăria și Consiliul Local Râșnov și este sprijinit de Inspectoratul Județean de Poliție – Serviciul Rutier BrașovInspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov.

Parteneri media: Rock FMZile și Nopți BrașovNews BV.

Circulația publică rutieră pe DN 1E Râșnov – Poiana Brașov va fi restricționată după următorul program:

  • Sâmbătă, 06 Aprilie 2019, în perioada 08:00 – 18:30;
  • Duminică, 07 Aprilie 2019, în perioada 08:00 – 18:00.

Sursa si imagine: comunicat transmis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri