spot_img

Testele ADAC/TCS/ÖAMTC și Auto Bild confirmă calitatea anvelopelor All-Season și Winter de la Goodyear

Pe o piață tot mai competitivă, Goodyear demonstrează că produsele sale se află în top, după ce anvelopele Vector 4Seasons Gen-2, UltraGrip Performance SUV Gen-1 și UltraGrip 9 au fost premiate cu locul întâi în teste Auto Bild Allrad și ADAC.

Testată de Auto Bild pe dimensiunea 195/65 R15[1], anvelopa de la Goodyear a depășit 26 de competitori pentru titlul de cea mai bună anvelopă All-Season, pentru al doilea an consecutiv. Vector 4Seasons Gen-2 a impresionat prin capacitățile sale all season, precizie bună a direcției, performanță la acvaplanare, confort, kilometraj excelent și manipularea dinamică, atât pe suprafețe umede, cât și pe cele acoperite de zăpadă.

Aceeași revistă germană a numit Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-13 „exemplară”, după ce anvelopa a cucerit primul loc al topului alături de un alt model în testul pentru anvelope de iarnă pentru vehicule SUV/4×4. Testată pe un Audi Q5 pe dimensiunea 235/60/R18, UltraGrip Performance SUV Gen-1 a fost apreciată pentru manevrabilitatea excelentă în toate condițiile meteo, răspuns bun în viraje și distanță scurtă de frânare, primind punctaje maxime pentru manevrabilitate pe teren umed și frânare pe zăpadă.

Anvelopa UltraGrip 9 de la Goodyear a fost, de asemenea, premiată cu locul întâi, pe dimensiunea 205/55 R16[2], în cadrul testului anual pentru anvelope de iarnă, ADAC/TCS/ÖAMTC. Editorii au descris UltraGrip 9 ca fiind foarte bine echilibrată, cu o eficiență maximă, având capacități excelente pe suprafețele uscate și pe cele acoperite de zăpadă.

Vice Președintele și Chief Marketing Officer al Goodyear pentru Europa, Mike Rytokoski a declarat: “Produsele Goodyear reprezintă calitatea și performanța, de aceea suntem încântați să vedem că acest lucru este confirmat și de testările prestigioase ale Auto Bild și ADAC/TCS/ÖAMTC. Aceasta este o dovadă în plus a faptului că produsele Goodyear performează remarcabil.”

[1] Publicat de Auto Bild pe 27 Septembrie 2018, nr. 39 al publicației. 27 de anvelope testate. Dimensiunea anvelopei: 195/65R15 91H, vehicul de test VW Golf/Seat.

[2] Publicat de ADAC pe 25 Septembrie 2018, nr. 19 al publicației. 16 anvelope testate. Primul loc a fost împărțit cu Continental WinterContact TS860. Dimensiunea anvelopei: 205/55 R16, vehicul de test: VW Golf, locul testării: Contidrom (Germania), Testworld (Finlanda).

3 Publicat de Auto Bild Allrad pe 5 Octombrie 2018, nr. 11 al publicației. 10 anvelope testate, prima poziție a clasamentului a fost câștigată alături de Pirelli Scorpion Winter. Dimensiunea anvelopei: 235/60 R18, vehicul de test: Audi Q5.

Imagini remise Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri