Test drive: Mercedes-Benz – Aventura GLK, in compania lui Catalin Stefanescu

| 22 noiembrie 2013 | 0 Comments

Mercedes-Benz România a demarat, în perioada august – septembrie 2013, o aplicaţie Facebook dedicată modelului crossover GLK, lansând o provocare pentru fanii brand-ului: alegerea celui mai spectaculos traseu din România pentru o călătorie off-road la volanul GLK.

Mercedes-Benz România a lansat, în luna august, o provocare fanilor de pe Facebook, prin aplicaţia “Aventura GLK”, invitându-i să voteze dintr-o serie a celor mai frumoase trasee din România pe cel pe care îl consideră cel mai atractiv pentru o excursie off-road cu modelul Mercedes-Benz GLK. Premiul cel mare, pus în joc prin tragere la sorţi, asigura locul din dreapta în această aventură.

Marele premiu al aplicaţiei “Aventura GLK” a fost acordat unui tânăr student din Cluj-Napoca, care s-a bucurat de experienţa unui test-drive plin de adrenalină şi peisaje pitoreşti, pe perioada unui weekend.

Realizatorul şi gazda emisiunii “Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu, l-a însoţit pe câştigător pe traseul Poiana Braşov – Cheia – Vama Buzăului, selectat de fanii de pe Facebook.

În urma marii extrageri, concursul “Aventura GLK” a făcut fericit un student la Politehnică, pe nume Flaviu Drăjan, din Cluj-Napoca. Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a plecat în weekend-ul 15 – 17 Noiembrie, într-un test-drive GLK, în căutarea aventurii off-road, pe traseul cel mai votat de către fani,  respectiv Poiana Braşov – Cheia – Vama Buzăului.

I-a ţinut companie realizatorul şi gazda emisiunii TV “Garantat 100%”,  Cătălin Ştefănescu, călător şi povestitor desăvârşit.

Îmi face de fiecare dată plăcere să aduc oamenii mai aproape de locuri şi lucruri pline de poveste. Simt că asta am reuşit în acest weekend cu Flaviu, un pasionat de tehnologie şi de auto, aflat încă la începutul călătoriei sale. Sunt sigur că experienţa GLK va rămâne o referinţă puternică pentru el. E suficient să conduci această maşinăţiva kilometri şi devine foarte limpede de ce se extaziază cei care povestesc la superlativ despre ea. E pur şi simplu… altfel. Şi mă bucur că am privilegiul de a conduce un GLK în fiecare zi.” a declarat Cătălin Ştefănescu, citat de Autostiri.ro.

După explorarea peisajelor unice din Munţii Ciucaş, Lacul Vulturilor, Lacul Siriu şi Cheile Stanei, tânărul câştigător a declarat că se consideră norocos şi fascinat de întreaga călătorie parcursă la bordul SUV-ului GLK, alături de însoţitorul său, Cătălin Ştefănescu. Şi pentru ca experienţa să fie completă, weekend-ul s-a încheiat la “înălţime”, într-un parc de aventură din Braşov, în aer liber.

Mercedes-Benz GLK, sportivitatea rafinată

Automobilul crossover Mercedes-Benz GLK este menit să-i cucerească pe şoferii cu spirit aventurier, fiind capabil de performanţe atât în mediul urban, cât şi pe suprafeţe off-road, datorită sistemului de tracţiune integrală 4MATIC. Pentru drumurile neasfaltate, şoferul are la dispoziţie un buton “Off-road”  care modifică parametrii motorului, transmisiei şi trenului de rulare, asigurând un confort sporit. În plus, SUV-ul vine echipat cu un sistem de navigaţie care salvează ruta parcursă, astfel încât şoferul să poată găsi uşor drumul înapoi.

Sursa si imagini: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro


Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Category: Drive-Test, Prima pagina

Citește articolul precedent:
3 asi pe ‘masa’ de la Raliul Harghitei: Simone Tempestini, Bogdan Marisca si Florin Tincescu

NRA si-a adjudecat podiumul la Odorheiu Secuiesc

Închide