Suzuki Baleno a câștigat premiul “Real MPG” în Marea Britanie

| 1 iunie 2017 | 0 Comments

Printre factorii care influențează decizia de cumpărare a unui autovehicul se numără și consumul de combustibil, iar modelul Suzuki Baleno, echipat cu motorul 1.0 BOOSTERJET,  a primit distincția “Best Real MPG Performer”, oferită de cititorii și utilizatorii platformei online HonestJohn.co.uk, din Marea Britanie.

Criteriul de stabilire a modelului câștigător are la bază consumul real al mașinii conform informațiilor introduse într-o bază de date de utilizatori ai modelului respectiv. Pentru ediția din acest an au fost introduse peste 121.000 de informații, iar baza de date acoperă peste 2.500 de modele în configurații și motorizări diferite.

În România, Suzuki Baleno este disponibil atât cu motorul turbo cu injecţie directă BOOSTERJET de 1.0 litri, cât şi cu un motor de 1.2 litri DUALJET. În echiparea GLX cu motor de 1.0 litri, Baleno poate fi comandat şi cu cutie de viteze automată. Consumul combinat pentru modelul Suzuki Baleno cu motorul BOOSTERJET de 1.0 litri, cu cutie de viteze manuală, este de 4,5 l/100 km.

1.0 BOOSTERJET este un motor de generaţie nouă, turbo, cu injecţie directă care asigură un consum eficient de combustibil şi oferă o plăcere mai mare la volan. În afara consumului eficient de combustibil şi a performanţelor dinamice, motorul BOOSTERJET este compact, uşor şi are un layout optimizat pentru a corespunde cerinţelor riguroase în ceea ce priveşte dimensiunea şi greutatea vehiculelor din segment, consolidând astfel reputaţia Suzuki în ceea ce priveşte construcţia şi dezvoltarea de motoare.

În România, Suzuki Baleno are un preț de pornire de 10.950 Euro cu TVA Inclus.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Thierry Neuville este lider dupa prima zi din Raliul Portugaliei

La finalul unei zile dramatice, Hyundai Motorsport se afla pe prima pozitie in Raliul Portugaliei, etapa a șasea din Campionatul...

Închide