spot_img

Start în Campionatul Național Women Rally 2019

După un debut spectaculos al conceptului Women Rally cu ocazia ediției de centenar din toamna anului trecut, competiția fondată de Laura Savu capătă în 2019 o nouă structură, mai complexă. Campionatul Național astfel înființat sub egida FRAS este dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor pasionate de condus, care sunt așteptate să își rafineze aptitudinile la volan pe parcursul a 3 etape: Alba Iulia (10-12 mai), Timișoara (21-23 iunie) și Cluj-Napoca (13-15 septembrie).

Prima etapă a competiției a fost lansată oficial joi, 18 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Primăria Alba Iulia. La eveniment au luat parte Laura Savu, organizator și fondator Women Rally, viceprimarul Municipiului Alba Iulia Paul Voicu, Cristina Stan Director Zonal al UNIQA Asigurări Alba Iulia și Radu Susan ca reprezentant Mercedes-Benz pentru Casa Auto Vâlcea și Casa Auto Sebeș.

Etapa de la Alba Iulia demarează vineri seara la ora 19:00, când va avea loc un briefing cu concurentele la sediul Uniqa Asigurări Alba Iulia. Sâmbătă dimineața, 11 mai, concurentele se vor reuni la startul festiv ce va avea loc începând cu ora 10:30 pe strada Militari, chiar în contextul impresionant al Cetății Alba Carolina. La ora 11:00 începe prima manșă de concurs, care va fi urmată de o regrupare și de manșa a doua, tot cronometrată. Rezultatele astfel cumulate vor decide ocupantele podiumurilor celor 4 clase ale campionatului

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul dineului oficial găzduit de Museikon, care își va răsfăța invitatele cu un tur privat al muzeului în deschiderea serii. Prima etapă a campionatului se va încheia duminică, 12 mai, cu o vizită a cetății Alba Carolina pentru concurente, prieteni și familie.

Imaginile de la ediția pilot – Women Rally Centenary Edition, care a adus la start 47 de concurente – sunt disponibile în albumul foto dedicat, care surprinde efervescența și intensitatea acestui concept unic în România. Înscrierile la etapa 1 din 2019 sunt deschise până pe 3 mai pe www.womenrally.ro iar noutățile legate Women Rally vor fi publicate și pe instagram @womenrally.ro și facebook.

Evenimentele Women Rally îmbină testele cronometrate de îndemânare la volanul mașinilor pe trasee special amenajate cu momente de socializare, noțiuni de conducere defensivă și serate elegante. Amatoarele de viteză și de adrenalină sunt invitate să își ducă pasiunea la următorul nivel, făcând astfel primul pas spre automobilism, îmbunătățindu-și în același timp abilitățile în trafic.

Etapa 1 Alba Iulia a Campionatului Național Women Rally este organizată sub egida ACR și FRAS, cu sprijinul Primăriei, al Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia și al Consiliului Județean Alba.

Evenimentul este susținut de Mercedes-Benz prin Casa Auto Vâlcea, Banca Transilvania, Toskana Garten, UNIQA Asigurări, La Conac.

Parteneri: Casa Pronto, Alpin 57 Lux, La Femme Jolie, Agro Transport Alba, Lacalut, PMA Invest, Domeniul Ciumbrud, De la Georgia, Casa Auto Sebeș, Mavaro, Academia Doamnelor, Leul de Aur, Ipec, Rotary Alba Iulia, Rotary Aiud, Primăria Sebeș.

Parteneri media: Radio Unirea, Ziarul Unirea, RallyMax, Autostiri, Autorally, Clujul de buzunar.

Credit foto: Fabian Robert

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri