spot_img

Sportivii anului 2012: Sebastian Vettel si Sebastien Loeb alaturi de atletul Bolt şi inotatorul Phelps

Usain Bolt şi Michael Phelps au dominat Jocurile Olimpice de la Londra, la fel ca în 2008 la Beijing, intrând definitiv în legenda sportului mondial, se arată într-un material al agenţiei France Presse, a anuntat Mediafax.

Fară a întocmi un clasament, jurnaliştii de la France Presse au trecut în revistă cele mai notabile performanţe ale anului sportiv 2012. Alaturi de sportivi care au obtinut rezultate notabile in atletism, iahting, ciclism, natatie, schi, handbal, tenis, patinaj, judo sau fotbal sunt mentionati pilotul francez Sebastian Loeb si pilotul german Sebastian Vettel.

Sebastien Loeb (WRC). Campion mondial pentru a noua oară, pilotul francez deţine cel mai frumos palmares din istoria sportului automobilistic. La 38 de ani, el a decis să nu dispute decât câteva curse anul viitor, pentru ca în 2014 să ajungă în Campionatul Mondial de Turisme (WTCC), tot cu Citroen.

Sebastian Vettel (Formula 1). La volanul monopostului Red Bull-Renault, germanul a devenit la 25 de ani cel mai tânăr triplu campion mondial (2010, 2011 şi 2012) din istoria Formulei 1. În 101 Grand Prix-uri de la debutul în 2007, Vettel a totalizat 26 de victorii.

Related Articles

2 COMENTARII

  1. Loeb si Bolt sunt adevarate fenomene ale sportului in acest an.
    Pacat ca datorita unor „sportivi”, ce au ajuns pe prima pagina a acetui an pentru consumarea unor substante interzise, te face sa ai mai putina incredere atunci cand vezi evolutii surprinzatoare.
    Chiar si asa, in acest an, am fost delectati cu sport la cel mai inalt nivel. Sa speram ca e „curat”.

    • Din pacate, cazul rutierului american Lance Armstrong, deposedat de cele şapte trofee ale Turului Franţei ca urmare a unei anchete a Agenţiei Americane Antidoping (USADA), a reprezentat evenimentul major al anului 2012 în materie de dopaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri