spot_img

ŠKODA Fabia premiată cu ‘Red Dot Award’

skoda red dotCu o puternică încărcătură emoţională, modernă, dinamică: ŠKODA Fabia premiată cu ‘Red Dot Award’

›  Distinsă: mult râvnitul premiu ‘Red Dot Award: Product Design’ a fost acordat noii Fabia

›  Vot internaţional: juriul de experţi apreciază limbajul marcant al formelor modelului Fabia

›  ŠKODA Fabia: proporţii echilibrate, design cu o puternică încărcătură emoţională

›  Succes: al optulea premiu Red Dot pentru ŠKODA

Prestigiosul premiu acordat noii ŠKODA Fabia: automobilul compact cu un design complet nou a primit mult râvnita distincţie ‘Red Dot Award’ pentru extraordinarul său design. ‘Red Dot Award’ este acordat anual de un juriu format din experţi internaţionali de vârf. Cu cele 4.928 de înscrieri de la 1.994 de participanţi din 56 de ţări, doar de anul acesta, ‘Red Dot Award: Product Design’ este unul dintre cele mai mari competiţii, care beneficiază de cea mai puternică recunoaştere la nivel internaţional. A treia generaţie ŠKODA Fabia este acum a opta gamă de modele ŠKODA care a primit această distincţie.

Noua ŠKODA Fabia este disponibilă pe pieţele europene începând cu luna noiembrie 2014. Designul complet nou şi marcat de o puternică încărcătură emoţională a încântat juraţii. Cu acest design mai „ascuţit”, populara maşină compactă este mai sportivă, distinctivă şi expresivă decât modelul anterior şi dispune de proporții echilibrate, forme cristaline şi muchii ascuţite. Noua ŠKODA Fabia este o compactă tinerească, cu un caracter puternic, marcată de pasiune, modernă şi cu vaste posibilităţi de personalizare. Această ŠKODA Fabia este de asemenea prima ŠKODA din producţia de serie care prezintă elemente ale show-car-ului ŠKODAVisionC.

Noul limbaj de design al mărcii ŠKODA a convins şi juriul Red Dot Award. Noua Fabia a fost supusă unei examinări detaliate, realizate de un juriu format din 38 de experţi, profesori de design, designeri şi jurnalişti, provenind din 25 de ţări. Aceştia au evaluat designul automobilului în baza unor criterii de evaluare atent selectate, precum gradul de inovaţie, caracterul funcţional, ergonomia şi fiabilitatea. Compatibilitatea ecologică şi claritatea funcţiilor au fost de asemenea incluse în evaluarea generală.

“Noua Fabia este mai dinamică şi are un caracter mai puternic ca niciodată şi este Fabia cu cel mai emoţional caracter de până acum,” a declarat Jozef Kabaň, Designerul Principal de la ŠKODA, citat de Autostiri.ro. „Suntem încântaţi că noul limbaj de design a câştigat experţii şi clienţii deopotrivă. Câştigarea premiului Red Dot confirmă că ne aflăm pe pista potrivită în dezvoltarea limbajului de design al mărcii ŠKODA.”  

Alături de design, noua ŠKODA Fabia defineşte, şi în privinţa tehnologiei şi a funcţionalităţii, noi standarde în segmentul din care face parte. Compacta este deosebit de prietenoasă cu mediul şi dispune de tehnologii de vârf provenite din clasele auto superioare. ŠKODA este bine-cunoscută pentru spaţiul peste medie oferit, iar acest model nu reprezintă o excepţie, având cel mai mare portbagaj din clasa compactă şi oferind utilitate practică la cel mai înalt nivel, cu până la 19 soluţii ‘Simply Clever’.

Combinaţia optimă de emoţional şi funcţional a cucerit piaţa: în primele luni ale anului 2015, livrările modelului Fabia au crescut cu 11,7% în Europa de Vest şi cu 32,7% în Europa Centrală.

Este a opta oară când ŠKODA primeşte Red Dot Award. Primul model al mărcii care a câştigat premiul a fost ŠKODAOctavia Combi (break) în 2006. În 2007, mult râvnita dovadă a calităţii a fost acordată modelului ŠKODA Roomster, iar în 2008, premiul a fost cucerit de a doua generaţie ŠKODAFabia. În 2010, două modele au obţinut premiul Red Dot: ŠKODAYeti şi ŠKODASuperb Combi (break). În 2013, premiul de design a fost acordat limuzinei compacte ŠKODARapid, iar anul trecut, modelului ŠKODA Rapid Spaceback.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri